Trans-Euroopa divisjoni aastalõpuläkitus

Avaldatud 28.12.2013, autor TEDNews

Armsad lugejad,

nüüd, mil aasta jõuab lõpule ja algab uus, tahame meie, kes töötame Trans-Euroopa divisjoni (TEDis) kontoris, soovida teile Jumala armuga täidetud head uut aastat. Jumal ja Tema armastav hoolitsus meie eest on kogu meie lootuse alus, ja Ta tegi selle meile Püha Vaimu kaudu teatavaks Jeesuses Kristuses.

Mööduval aastal nägime TEDis ristimisi rohkem, kui suudame meenutada varasemast (silmas pidades ainult Euroopa territooriumi). Alguse sai projekt Suur Lootus ja kampaania Misjon Linnadesse ning toimus väga edukas noortekongress. Septembris oli Ungari adventistide osadusega (mis eraldus meist 1975. aastal) esimene ühine tööalane kokkutulek, ning see annab märku heaks lootuseks, et saame neile lähedasemaks. Londoni misjonikooli ettevõtmine oktoobris kampaania Misjon Linnadesse raames, sekulaarsuse ja postmodernismi konverents ning TEDi iga-aastane nõupidamine novembris olid samuti õnnistatud ja edukad. Ordineerimise-alane uurimustöö on lõpuks valmis saanud ning osaleme ülemaailmses koguduses aktiivselt meie armastatud kogudusele edasise tee rajamises ja kaastöös. Meie ja unioonide vahel valitseb hea meelsus ja meil on palju tööd koos unioonide, juhtide ja liikmetega. Kõige selle ja siin mainimata jäänu eest täname Jumalat.

Järgmine aasta toob kaasa hea edasimineku jätkumise, kuid ka mõningad väljakutsed. Soovime, et meie vanal kolledžil, Newboldi Kõrghariduse Kolledžil läheks rahanduslikult hästi, seepärast annab 10. veebruaril nõukogus aru üks erirühm. Kokkusaamisi ja istungjärke on planeeritud tervesse aastasse ning Misjon Linnadesse jätkub unioonide tasandil. Hea on panna kõik oma plaanid ja väljakutsed, millega silmitsi seisma peame, Jumala tugevatesse kätesse, samas lastes ennast alandlikult kasutada Tema töös.

Soovin teid tänada teie toetavalt kaasas olemise ja palvete eest. Au olgu Jumalale! Kristus olgu tõstetud meie hulgas kõrgele! Elagu Püha Vaimu väe kaudu Tema meis ja saagu meie kaudu edastatud! Issand õnnistagu teile kõikidele uut aastat!

Bertil Wiklander

Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse Trans-Euroopa divisjoni esimees

 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat