Ungari naistetöö seminaril arendati suhtlemisoskust ning vaadati ette 2014. aasta naistetöö konverentsile

Avaldatud 16.12.2013, autor TEDNews

„Kui Jumal annab sulle sinu elu kohta nägemuse, aitab Ta sul seda kindlasti täide viia; seega suudad sa elus mõista rohkem, kui varem arvasid. Sa oled hinnaline!“ Need väega täidetud sõnad lausus Trans-Euroopa divisjoni (TED) naistetöö juht Clair Sanches-Schutte Ungaris toimunud naistetöö seminaril.

Seminar koosnes 11 moodulist ja seminari vältel rääkis Clair Sanches-Schutte Piibli naistegelastest, kes annavad meile väärtuslikku eeskuju, kuidas ja miks Piiblit igapäevaselt uurida, aga näitavad ka, kui suur on naistetöö osakonna potentsiaal.

Väljaõppe käigus õppisid osalejad, kuidas arendada oma suhtlemisoskusi, juhtida naistetööd viisil, mis rikastaks koguduse elu, ent mis üle kõige teeniks oma kogukonda ning levitaks seal evangeeliumisõnumit.

Naistetööle pani 19. sajandi lõpus alguse Myranda Henry, kes järgis Ellen G. White´i nõuandeid ja julgustussõnu evangeeliumitöös kaasa lüüa ja Jeesuse nime kõrgele tõsta, nii et naised saaksid kasvada oma kodus, koguduses ja kogukonnas.

Seminari lõppedes sõnastasid osalejad tööeesmärke, mis vastaksid nende kohaliku koguduse vajadustele.

Ungaris seminaril osales naisi 30 Ungari kogudusest ja nad said peakonverentsi naistetöö juhtimisprogrammi I taseme tõendi koolituse läbimise kohta.

„See seminar julgustas, inspireeris ja õpetas mulle naistetöö olulisust igas eluvaldkonnas,“ ütles ühe pastori abikaasa Zsóka Bodnár.

Peakonverents ja TEDi naistetöö osakond korraldavad 2014. aasta 24.–28. septembril Sloveenias Rogaskas naistekonverentsi. Rohkem infot selle kohta leiad siit

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat