Peakonverentsi 59. töökoosolek

Avaldatud 2.6.2010, autor Jan Paulsen

Peakonverentsi töökoosolek on unikaalne sündmus. Pole teist sellist aega kirikuelus, mis demonstreeriks sedavõrd ilmekalt — käegakatsutavalt — seda erilist viisi, kuidas Jumala Vaim meie keskel liigub. Ja sellepärast on mul rõõm teid kutsuda osa võtma Seitsmenda Päeva Adventistide Peakonverentsi 59. töökoosolekust, Atlantas, Ameerika Ühendriikides, 23. juunist - 3. juulini 2010. a.

Miks me seda teeme? Miks me investeerime iga viie aasta tagant aega ning ressursse, et kokku tuua delegaadid ülemaailmse koguduse igast osast? Ma usun, et vastus peitub sügaval meie identiteedis ning missioonis. Nende kokkusaamiste kaudu kinnitame võimsalt, et oleme üks rahvas, ühendatud usus, ja kokku seotud meie jagatud soovist olla Jumala plaani elluviimise instrumendid maailmas.

Ja me tuleme kokku selleks, et:

• Tuua tänu— See on aeg selleks, et teenida meie Issandat, et tähistada meie perekonna "rahvusvahelisi maitseid" ning et natukenegi kogeda seda tulevast igavest osadust. Olen eriti rahul sellega, et me oleme valinud selle sündmuse, et tundma õppida kohaliku koguduse pastori rolli adventkoguduse elus ja tunnistamises. See on igati ajakohane. See püha ning tihti vaevarikas ülesanne juhtida kohalikku kogudust on see, mis on aluseks kõigele sellele mida me vaimuliku kogukonnana oleme ning teeme.

• Planeerida— Me kasutame koos oma ühist aega, et üle vaadata ning üle hinnata, et ideid vahetada ning plaane teha ja küsida: Kuidas on maailm meie ümber viimase viie aastaga muutunud? Kuidas oleme meie kui kogudus muutunud? Millised on ees seisvad väljakutsed? Millistest võimalustest peaksime kinni haarama? Sest kui kõik on öeldud ning tehtud, jääb alles vaid üks kõikehõlmav eesmärk: kindlustada Jumala kogudust tema missiooniks.

• Uuesti pühenduda— Koos palvetades, plaane pidades ja üksteisega jagades on ka Püha Vaim kindlasti meiega. Individuaalselt ja kogukonnana on meil võimalus pühendada end uuesti Issandale ning sellele ülesandele — kuulutada Tema armulikkust maailmale.

Palun liituge minuga palves, et Vaim võiks võimsalt tegutseda ning et me võiksime koosveedetud aega meenutada kui pöördelist taas-uuendatud eesmärgi ja visiooniga hetke meie koguduses.
Saagu see meie kogemuseks.

Teie teenistuses!

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat