Tallinna kogudus tervitas uut pastorit

Avaldatud 15.3.2010, allikas Meie Aeg

 Adventistide Koguduste Eesti Liidu president Tõnu Jugar esitles laupäeval Tallinna adventkogudusele nende uut pastorit Toivo Kaasikut, kellega koos pühenduti edasisele koostööle.

Hingamispäevasel jumalateenistusel Toivot kogudusele esitlema tulnud liidu esimees Tõnu Jugar selgitas alustuseks kogudusele pastorite vahetuse tagamaid ning vajalikkust ja tutvustas seejärel pastorit, andes talle ka järgmiseks sõnajärje. Toivo väljendas kogudusele, et tööd saab teha vaid üheskoos ning küsis koguduselt, kas nad on valmis temaga koostööd tegema. Kogudus tõstis sellepeale ühiselt käed.

„Koosolek oli väga südamlik ja oli väga hea näha, et kogudus lubas Toivoga tulevikus koostööd teha,“ ütles liidu esimees Tõnu Jugar.

Tõnu Jugar peatus oma vaimulikus sõnumis lool heast karjasest. Heaks karjaseks olemisel on karjasekepp mõeldud lammaste kaitsmiseks, rääkis ta.

Päeva üle oli rõõmus ka Toivo ise. „Vastuvõtt oli sõbralik, laupäeval peale teenistust oli noorte lõunasöök, kuhu meid kutsuti ka terve perega osalema,“ rääkis Toivo oma esimesest hingamispäevast uue koguduse juures.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat