Viie riigi adventistid planeerivad ühist europrojekti

Avaldatud 31.1.2010, allikas Meie Aeg

Inspireerituna möödunud sügisesest noorte riskikäitumise seminarist Tallinnas, plaanivad viie riigi adventistid ühist noorte, vähemuste ja tervise teemalist europrojekti.

Plaanimisjärgus olevat projekti kavandavad Soome Adventkiriku soomekeelse liidu esimees Kalervo Aromäki, Hollandi Uniooni koolitusjuht Leendert Brouwer, Leedu misjonipõllu juht Bertold Hibner, Balti Uniooni kommunikatsioonijuht Guntis Bukalders ning Eesti Liidu kommunikatsioonijuht Lauri Beekmann.

Soome, Hollandi, Läti, Leedu ja Eesti ühisprojekti nõustajateks on Eestis ja Soomes seminari pidamas käinud Andrwsi Ülikooli õppejõud Duane McBride ning Gary Hopkins.

Projekti eesmärgiks on mobiliseerida adventkoguduse noored ja noortejuhid ning tervisetöö koordinaatorid ühiskonnas sotsiaalsete probleemidega noorte abistamisele. Igas riigis viiakse läbi oma kohalik projekt, mis keskendub kohalikele vajadustele ning sihtrühmale. Samas koondab kõiki riike ühine valdkond ning projekti oluliseks osaks saab olema kogemuste ja praktikate jagamine.

Projekti peapartneriks on Holland, kelle koostamisel antakse 1. veebruaril sisse esimene projektitaotlus, mille positiivse vastuse korral toimub maikuus Hollandis esimene üldprojekti planeeriv koosolek.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat