Adventistid tähistasid Maailma Toidu Päeva miljoni lõunasöögiga

Avaldatud 2.11.2009, autor Adventist News Network

Seitsmenda päeva adventistid aitasid Inter-Ameerikas toita miljonit piirkonna linnade kõige suuremas vajaduses olevat inimest.

Piirkonna kirikujuhid teatasid, et teistkordse Kaastunde ja Lahkuse Päeva tähistamisega suunatakse koguduses tähelepanu ÜRO Maailma Toidu Päevale, mida tähistatakse globaalselt oktoobri keskel maailmas valitseva nälja probleemi teavitamiseks.

Üritust rahastasid kohalike koguduseliikmete 2 dollarilised annetused. Organiseerijaks oli regiooni noorteteenistuse osakond koostöös Adventkiriku Arengu- ja Katastroofiabi Organisatsiooniga (ADRA).

Ürituse eesmärgiks oli osalejatele meenutada, „mida tähendab anda ja olla pühendunud,“ ütles piirkonna noortejuht ja ürituse üks organiseerija Bernardo Rodriguez. „Ma näen, et see initsiatiiv avab tulevikus kogudusele tee tõelisele teenimisele.“

Bernardo Rodriguezi hinnagu kohaselt osales tänavusel üritusel umbes pool miljonit noort inimest Mehhikost, Kesk-Ameerikast, Kariibi mere saartelt, Kolumbiast ja Venetsueelast.

Organisaatorite sõnul ei püüta sellise üritusega motiveerida ainult adventiste, vaid kaasata terveid kogukondi nägema vajadusi ning reageerima neile ühiselt.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat