Vaimulike seminar kõigist uskudest töötegijatele

Avaldatud 2.4.2009, allikas Adventist News Network

Vaimulikud erinevatest maailma nurkadest saavad 21. aprillil võimaluse täiendõppeks osaledes Seitsmenda Päeva Adventkiriku korraldatud vaimuliku teenistuse kasvu seminaril.

Globaalne täiendõppe programm on Põhja-Ameerikas kättesaadav Hope Church telekanali kaudu, rahvusvaheliselt Hope Channelis ning ka kodulehel MinisterialAssociation.com.

„Osalejad saavad osa praktikute kogemustest, mis elavdab ja toob lisainfot nende teenistusse, olgu nad siis pastorid, kaplanid, ilmikjutlustajad, administraatorid või seminaristid,” ütles ürituse koordinaator ning adventkiriku jutlustajate assotsiatsiooni asedirektor pastor Anthony Kent. „See programm toob kokku eksperdid, kes on jutlustanud kõikjal maailmas ning õpetanud tuhandeid teisi.”

Selleaastane teema „Enam kui puldid ja pingid” keskendub kristluse viimisele kirikuseintest kaugemale.

Planeeritud kõnelejatena astuvad üles Fred Craddock, kes valiti Newsweeki ajakirja poolt 12 kõige efektiivsema jutlustaja sekka inglisekeelses maailmas; Northern Seminary proffessor Michael Quicke; Israel Bamidele Olaore, kes on ülikoolipastor Babcocki Ülikoolis Nigeerias; Chris Oberg, kes on La Sierra Ülikooli vanempastor.

”See on esimene aasta, millal astub üles kõneleja, kes hetkel töötab Aafrikas,” ütles Kent. „Me oleme eriliselt rahul, et seminar muutub oma fookuselt aina enam rahvusvaheliseks.”

Osalejad saavad seminarilt 0,5 täiendõppe ainepunkti. Eelmisel aastal registreeris seminarist osavõtma enam kui 10 000 vaimulikku.

Vaimuliku teenistuse seminar on Seitsmenda Päeva Adventkiriku jutlustajate assotsiatsiooni initsiatiiviks. Assotsiatsioon annab välja ka Ministry ajakirja, mille tellijaskonna moodustab 75 000 vaimulikku erinevatest uskkondadest.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat