Kompassi kogudus osales kodukohvikute päeval ja ootab 3. aastapäeva

Avaldatud 31.8.2021

Kompassi kogudus osales pühapäeval, 29. augustil Merivälja kodukohvikute päeval – see oli koguduse jaoks juba viies kord. Nagu ikka, sai kodukohvikus nautida head seltskonda, süüa head-paremat ja kuulata elavat muusikat.

Külaskäik Kompassi kodukohvikusse tähendas elavat muusikat Liisu ja Meeri, aga ka nende heade sõprade esituses. Koguduse piiblitöölise Krõõt Lõbusa sõnul muudab selle kodukohviku toredaks just asjaolu, et see toob kogukonna kokku. „Kes käib söömas, kes aitab kaasa, see on kogukondlik üritus.“

Kohvikus pakuti nii magusaid kui ka soolaseid suupisteid. „Kõik toit oli väga kvaliteetne ja maitsev ja pani mõtlema, kui head kokad meil koguduses on,“ ütles Krõõt ja lisas, et kohvik oli kogu aeg inimesi täis ja oli ka neid, kes tulid veel tagasigi.

Lastele, aga ka suurematele, kel lusti, oli mõeldud näomaalingute nurk, puhuda sai suuri mulle ja meisterdada ise suhkruvatti. Samuti oli väga populaarne ise burgerite valmistamine – valikus olid nii vegan- kui lihaburgerid.

„Me töötasime koos Kompassi meeskonnana, kõigil olid seljas Kompassi T-särgid. Mul tekkis kohe veidi pidulikum tunne, festivali tunne,“ rääkis Krõõt.

Kompassi koguduse kodukohvik on igal aastal täitnud mõnd heategevat eesmärki, sel aastal annetatakse saadud tulu – 500 eurot – ühele paljulapselisele  vähekindlustatud perele kooliasjade soetamiseks.

Kompassi kogudusel on ees ootamas põnev september – 25. septembril tähistab kogudus Terve Elu Keskuses 3. aastapäeva, külaliskõneleja on siis koguduste liidu esimees Andres Ploompuu. Samal päeval toimub ka Kompassi koguduse organiseerimise koosolek – senisest väikekogudusest saab kogudus. Aastapäevale järgneb seminar, mis on mõeldud kõigile soovijaile. Ka seminar toimub Terve Elu Keskuses.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat