2009. aasta on kuulutatud evangelismi aastaks

Avaldatud 7.12.2008, allikas Adventist News Network

2009. aasta alguses käivitab Seitsmenda Päeva Adventkogudus pooleteise aasta pikkuse perioodi, mille keskmes on rõhuasetus välismisjonile. Kiriku juhid nimetavad seda Evangelismi Aastaks ning loodavad, et see toob endaga kaasa märgatava koguduse liikmete kasvu.

Võtmefiguur selle kiriku initsiatiivi taga on ülemaailmse adventkiriku asepresident Mark Finley, kes on pea 20 aastat tegutsenud teleevangelistina.

Asepresidendiks valiti ta 2005. aastal. Teleevangelistina on ta tegutsenud erinevates maailma osades, olles viimati It Is Written programmi jutlustaja ja direktor.

„Evangelism tähendab Jeesusest sõnumi jagamist kõigil võimalikel viisidel,” ütles Finley. „Evangelism tähendab hea sõnumi viimist igale inimesele, tuues nad ühendusse Jeesusega.”

„Initsiatiiv, millega alustame uue aasta 1. jaanuarist, toob meid maailma kiriku juhtide sessioonini, mis toimub 2010. aasta suvel Atlantas, USA-s,” selgitas Finley. „Me usume, et sellel ajal saab toimuma tuhandeid ja tuhandeid evangeelseid üritusi. Ajavahemikus 2005-2010 oleme me planeerinud kokku 400 000 evangeelset üritust ja on imeline näha, mida Jumal teeb nende läbi.”

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat