Briti Uniooni peakorter hävis tules

Avaldatud 17.11.2008

Pühapäeval, 16. novembril hävis tules Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse Briti Uniooni peakontor. Tuli sai tõenäoliselt alguse hooldustööde käigus ning haaras endasse suurema osa hoonest.

Kell 14:10 kutsuti kohale tuletõrjujad, saabunud 10 komandot võitlesid leekidega kogu õhtupooliku. Enamus hoone põhiosast on hävinud. Inimohvreid õnneks ei olnud. Tuletõrjujad jätkasid kustutamist õhtutundideni.

Briti Uniooni kontori töötajad kogunesid juba esmaspäeva hommikul, et teha edasisi plaane, tagamaks koguduse töö ja evangeeliumi levitamise jätkumise võimalikult väheste tõrgetega ka pärast seda õnnetust.

„See on kindlasti suur takistus meie tööle,“ ütles Briti Uniooni kommunikatsioonijuht Victor Hulbert. „Aga me oleme õnnelikud, et keegi ei saanud viga, ning teeme juba plaane, et tagajärgedega tegeleda.“

Hetkel on veel vara öelda, kui palju olulisi materjale on kaotsi läinud, kuid kõik töötajad annavad endast parima, et olukord normaliseeruks võimalikult kiiresti. Praegu on kontor suletud, ka telefonid ja e-mailid ei tööta. Kuni kontori taasavamiseni võtab Briti Uniooni eest teateid vastu Lõuna-Inglismaa Liidu kontor.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat