Kiriku president ütles, et Kristus on pühade „tõeline lootus”

Avaldatud 23.12.2007, allikas Adventist News Network

Tugeva rõhuasetusega lootusel, mis tuleneb meie suhtest Jumalaga, salvestas ülemaailmse adventkiriku president Jan Paulsen pühadeaegse tervituse umbes 16 miljonile adventkoguduse liikmele.

Nimetades möödunud aasta „tulekahjusid, maavärinaid ja õnnetusi,” meenutas pastor Paulsen, et „tõeline lootus on ankurdatud millelelgi kindlale ja turvalisele – Kristuse kindlale võidule surma üle ja Tema tõotusele tulla taas tagasi ja teha kõik asjad uueks."

Paulsen palvetas oma sõnumis, et „igaüks kogeks rahu, armastust ja meie Issanda Jeesuse Kristuse lootust.” Ta palvetas eriliselt ka mõnede maailma konfliktseimate piirkondade pärast, nagu näiteks Darfuri regiooni pärast Sudaanis, vägivalla alla sattunud inimeste pärast Afganistanis ja Iraagis ning miljonite inimeste pärast erinevais maailma paigus, kes elavad igal päeval hirmu ja nälja all ning kes võitlevad elementaarse ellujäämise pärast.

Paulsen rääkis ka jõulupühade aegsest lootusesõnumist. Ajast, mil kristlased tähistavad Kristuse sündi ja elu.

Ta ütles, et selle lootuse jagamine on osa kristlikust vastutusest. Lootus, mille Jeesus annab igale kristlasele on „lootus, mis vaatab väljapoole ning alati läbi kaastunde silmade,” ütles Paulsen. „Me oleme Tema lootuse agendid. See peegeldub meie valikutes ja viisides, mille läbi me demonstreerime Jumala kohalolu meie igapäeva elus.”

Paulsen võttis oma sõnumi kokku öeldes: „Mõned asjad peavad jääma seljataha ning me peame lootuses minema uude aastasse.” Ta soovitas, et igaüks „otsiks andestust, lepitust ja tervenemist.”
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat