Esimene Kevadpidustuste koosolek oli innustav

Avaldatud 13.8.2007, autor Andres Ploompuu

Pühapäeval, 12. augustil toimus Tallinnas järgmiste Kevadpidustuste organiseerimise avakoosolek. Kuna sellise mastaabiga üritus nõuab põhjalikku ettevalmistust, tehti ka organiseerimisega varakult algust.

AKELi juhatuse kinnitusel toimuvad järgmised Kevadpidustused 2009.
aasta aprillis Tartu Vanemuise Kontserdimajas. Läbirääkimised kontserdimajaga käivad ning peatselt loodetakse allkirjastada ka rendileping.

Esimene KP teemaline koosolek sujus eriti meeldivas õhkkonnas. Kolme tunniga oli läbi arutatud kõik peamised organisatoorsed valdkonnad ning genereeritud hulgaliselt ideid. Oli selgelt tunda, et kõik kohalviibinud tahtsid parimat.

Väga üksmeelselt leiti ka Mariann Kosemetsa ettepanekul järgmistele Kevadpidustustele moto, mis läheb ka Liidu juhatusse kinnitamisele. Selgelt said määratletud ka järgmiste pidustuste eesmärgid, mis kajastuvad kogu programmis.

Samuti oldi veendunud, et Kevadpidustused 2009 peaksid toimuma kahel päeval: laupäeval ning pühapäeval. Juba on olemas ka esialgne kondikava kahe päeva sisustamiseks. Paljude ideede seas on taas päevakorda tõusnud muusikali "Eeden" esmaesitlus ning mitmed teised suurejoonelised projektid, mis peaksid ürituse väga mitmekülgseks ning kõigile tõeliselt meeldejäävaks sündmuseks muutma.

Nagu ka kahel esimesel korral, on ka nüüd plaanis varasemaid kogemusi veelgi lihvida ning kõigile koguduseliikmetele ja külalistele inspireeriv ning professionaalne kogemus kinkida. Ka väljendati selget soovi kaasata KP korraldamisse rohkem Eesti venekeelsete adventkoguduste esindajaid ning kaasajastada võimalusel tõlkesüsteemi. Suuremat rõhku on seekord pandud ka organiseeriva meeskonna omavahelise suhtlemise ning infovahetuse parandamiseks ning erinevate vajaduste rahuldamiseks.

Adventistide Koguduste Eesti Liidu organiseeritud Kevadpidustused toimuvad 2009. aastal kolmandat korda ning on sellega muutunud traditsiooniks, mille eesmärk on ühendada ja inspireerida neid, kes jagavad usku Jeesusesse Kristusesse. Kuigi KP on peamiselt suunatud adventkoguduse liikmetele, soovib korraldusmeeskond, et see võiks olla kohaks, kus ka teiste koguduste esindajad võiksid koduselt kristlaste ühiseid rõõme jagada.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat