“Kuulutades Jumala armust” on järgmise Peakonverentsi sessiooni teemaks

Avaldatud 27.5.2007, allikas Adventist News Network

Meil on see lootus. Nüüd on aeg. Peaaegu kodus. Muudetud Kristuses. Kui Seitsmenda Päeva Adventistide kiriku Peakonverentsi sessiooni Teema Komitee liikmed vaatasid üle eelmiste sessioonide teemasid, märkasid nad, et mitte ükski ei maini armu teemat.

“Me ütlesime iseendile ´kogudusena usume me ju armu; miks ei võikski see meie teemaks olla?” ütles pastor Gerry Karst, adventkiriku asepresident ja komitee esimees. Ja nii toimub 2010. aastal Atlantas Georgias kiriku 59. Peakonverentsi sessioon teema all “Kuulutades Jumala armust”.

Kuid kas sessiooni teema on midagi enamat kui vaid formaalsus? Karst tunnistab, et vastus sellele küsimusele oleks traditsiooniliselt “ei”. Kuid eelmisel peakonverentsi sessioonil St Louis´s 2005. aastal muutus teema “jõuks, mis juhtis mitmeid pühendus-, ülistus-, ja ettekandeteenistusi.”

Aastal 2010 loodab pastor Karst selle trendi jätkumist. Iga kõneleja, ülistuse juht ja muusika koordinaator püüab rõhutada mingit armu aspekti. “Kuulutades Jumala armust” annab delegaatidele midagi, mille ümber rõõmustada,” selgitab Karst. “Teema annab sessioonile vaimuliku suuna ja aitab ettekandjatel keskenduda väga olulisele kiriku tõekspidamiele.”

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat