Interneti evangelismi foorum läheb radikaalseks

Avaldatud 1.4.2007, allikas Adventist News Network

Viimasel neljal aastal on Seitsmenda Päeva Adventistidest Interneti spetsialistid ja misjonäridest eksperdid kogunenud Ülemaailmsele Interneti Evangelismi (GIEN) foorumile, et arutada selle üle, kuidas adventistide kogudust muuta maailmale nähtavaks läbi interneti, kuivõrd see on praegusel ajal maailmas väga tähtis.

Viiendale GIEN-i foorumi kohtumisele on oodatud vähemalt 100 osalejat. Üritus toimub 28. juuni – 1. juuli Newboldi Kolledzis Inglismaal ning seekordseks teemaks on: „Üle piiride: Radikaalne meetod, radikaalne sõnum ja radikaalne Kristus”

Pastor Mark Finley, maailmakiriku asepresident ja Ülemaailmse evangelismi osakonna juhataja ütleb, et foorumi eesmärgiks on ergutada loovat mõtlemist ja lähenemist sellele, kuidas Jumala igavest tõde edastada läbi interneti.
Seekordne üritus on eriline ka selle poolest, et seda korraldatakse esimest korda Euroopas ning üldiseks põhimõtteks on arutada selle üle, kuidas modernne mõtlemine meid mõjutab. Osalejad arutavad ka interneti ajastu eetika üle ning eriti just sellest aspektist, kas traditsioonilised väärtused kaaluvad meie elus üle virtuaalsed suhted.

„Foorum on huvitatud uutest mõttesuundadest ning sellest, kuidas meie missiooni, sõnumit ja jõude kõige paremini kasutada uues online-tsivilisatsioonis,” ütleb Rajmund Dabrowski, maailmakiriku kommunikatsiooni osakonna juhataja.

Dabrowski usub, et Euroopa pakub ideaalset pinnast uute mõtete sünniks ning tehnoloogia ja misjonitöö ühendamiseks. „See nõuab traditsioonidest välja astumist ning uute meetodite leidmist, et rahuldada tänase põlvkonna vajadusi.”

Et rohkem teada saada GIEN-i foorumist, külasta nende kodulehekülge: http://gien.adventist.org/forum2007/index.html
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat