Voodipesu Vääna Laste- ja Noortekodule

Avaldatud 4.3.2007, allikas Meie Aeg

Jaanuarikuu Meie Ajaga sai alguse Meie Aja aastateema 2007 „Lapsed – Jumala kingitus“. Kõige esimesena kirjutasime selle moto raames Vääna Laste- ja Noortekodust, mis asub Harjumaal Harku vallas. Tookord sai kirja pandud väga erinevaid vajadusi, mille osas meie ehk kogudusena või üksikisikutena abikäe saaksime ulatada. Võtsime esialgu kanda väga konkreetse ülesande: muretseda Vääna Laste- ja Noortekodule voodipesukomplektid (tekk, padi, lina, padjapüür, tekikott, voodikate). Küsisime hinnapakkumisi ja parima pakkumise tegi AS Mivar Viva. Vääna Laste- ja Noortekodus on 30 voodikohta ja küsisime pakkumise ka 30 komplektile. Kõik kokku läks maksma 11 647 krooni ja 50 senti (30 tekki 1699.50.-; 30 patja 885.-; 30 pesukomplekti 5877.-; 30 voodikatet 3186.-).

Kõik raha sai kogutud tänu koguduseliikmetele, kes selle eesmärgi nimel annetasid. Kokku kogunes üle 17 000 krooni. Voodipesukomplektide ostust üle jäänud summa jäetakse lastekodude aitamise fondi.

Et kõik asjad ühekorraga ära viia, pidime kaks sõiduautot täis laadima. Väänas võeti meid vastu suure rõõmuga ja kui asju sisse tassisime, ütles juhataja ikka: „Oi, kui ilusad.“

Suur tänu kõigile annetajatele.
Jaanuari Meie Ajas sai mainitud ka jalgrattaid, mida Vääna lastel on kasutada 30 peale vaid üks ja millega saab sõita preemiaks. Kutsusime üles tooma jalgrattaid, mis võivad vajada korrastamist. Praeguseks on juba mõningad rattad kogunenud ja kui ilmad lähevad soojemaks, saab need ka Tallinna koguduse liikmete abiga korda tehtud ning Väänasse toimetatud.

Soojema kevade saabudes on plaanis minna appi ka kevadistele heakorratöödele.

Veebruari Meie Ajas külastasime Väikemõisa Väikelastekodu ja märtsikuu ajakirjas tuleb juttu Pärnu Pereabikeskusest. Nende elus ja vajadustest saate lugeda vastava kuu ajakirjast või internetilehelt www.advent.ee. Kõik abipakkumised ja ettepanekud on teretulnud.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat