„Täiel määral elatud elu!”

Avaldatud 2.11.2006

Eri rahvustest ja kultuuridest pärit adventistidest koosnev grupp kogunes 7.-14. oktoobrini Kuveidis igal õhtul „Täiel määral elatud elu!” koosolekuteks. Kui esimesel õhtul oli koosolekul umbes 70 inimest, siis viimaseks õhtuks oli inimeste arv kasvanud 170-ni, kellest 10 tegi otsuse Jeesuse kasuks, avaldades soovi ristitud saada.

Koosolekuid viis läbi pastor Janos Kovacs-Biro, koguduste asutamise ja evangelismi direktor Trans Euroopa Divisjonis. Ta puudutas koosolekutel järgmisi teemasid: ‚Kristuse ristilöömine’, ‚Külluslik elu Kristuses’, ‚Seitse sammu Jeesuseni’, ‚Tõeline kristlus’, ‚Kristus Sinu perekonnas’, ‚Sina Kristuse perekonnas’ ja ‚Taevas on reaalne paik’.

Osalenute tagasiside oli positiivne. „Sõnum, mida pastor meile jagas, oli väga paeluv, eriti meie noorte jaoks,” ütles Pradeep Alexander, noortejuht Kuveidi kirikus. Tema poeg oli ka üks nende seast, kes otsustasid end ristida lasta.

„Need koosolekud olid osa üldisest plaanist aasta jooksul Araabia lahe äärsetes maades läbi viia igas riigis vähemalt üks selline seeria,” ütles pastor Tibor Szilvasi, kes juhendab ja aitab mitmeid kogudusi Kuveidis, Bahreinis ja Kataris, kus kokku on umbes 250 liiget.

Selle nädala jooksul külastasid pastorid ka perekondasid, nendega kogemusi jagades ning koos palvetades.

„Adventistide kogudus Kuveidis on elav, soe, armastav ja abivalmis kogukond, kus on palju lapsi ning aktiivselt tegutsevad ka Rajaleidjad,” ütles pastor Kovacs- Biro. „Kuveidi kiriku võimalused kasvamiseks on tohutud!”

Alex Elmadijan
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat