Piiblikool Põltsamaal 5. ja 6. detsembril

Avaldatud 26.11.2015

Sellel korral tegeleme praktilise jutlustamise teemaga. Räägime jutluse põhimõtetest ja ülesehitusest, kõnnime sammhaaval läbi jutluse ettevalmistuse ja kirjutamise protsessi ning vaatame jutluseid, mida üheskoos analüüsida ja hinnata.

Põltsamaale on oodatud kõik, kes juba praegu aktiivselt jutlustamisega tegelevad ja tahaksid sellega veel enam süvitsi minna, kui ka need, kes koguvad veel julgust ja teadmisi, et sellega algust teha. Vajadus selle järele, et Jumala Sõna saaks hästi ja selgelt inimesteni toodud, on olemas kõikides kogudustes.

Sellest korrast on piiblikoolis üks tore uuendus – nimelt kutsume osalema ka kõiki teismelisi ja noori, kellele pakutakse paralleelselt tavapärase seminariga omaette seminari, kus käsitletakse samuti jutlustamise teemat, aga veidi lihtsamas ja lühemas vormis. Liidu noorteosakond on selles osas oma õla alla pannud, nii et seminarile on tõesti oodatud nii noored kui ka vanemad inimesed.

Esialgne kava

Laupäev

10:00-12:30 - jumalateenistus

13:00-14:00 - lõunasöök

14:00-16:00 - 1. seminar

16:30-18:30 - 2. seminar

19:00 - õhtusöök ja vaba aeg

Pühapäev

8:15 - hommikusöök

9:00-12:00 - 3. seminar

12:00 – lõpetamine

Lisainfo

Toiduraha: 5 eurot.

Ööbimine: ühiselt ja vanakooli stiilis ehk madratsi ja magamiskotiga või, kellel soovi, siis mõnes kohalikus külalistemajas (tasub vaadata Carl Schmidti Maja või Heleni Maja – nende hinnad on võrdlemisi taskukohased).

Registreerumine ja toiduraha maksmine registreeri.advent.ee lehel.

Kohtumiseni Põltsamaal!

Jaga Facebookis
Kaart
Vaata lisaks
Loe lisaks