Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit otsib Valga koguduse juurde misjonär-telgitegijat või vabatahtlikku abilist

Avaldatud 7.10.2015

Kui oled valmis asuma oma erialal tööle Valga linnas või lähiümbruses ja soovid kaasa aidata sealse adventkoguduse jumalateenistuste ja igapäevaelu korraldamisele ning misjonitööle, siis võid just sina olla sobiv misjonär-telgitegija. Selleks, et sisseelamine läheks lihtsamalt, on üks koguduseliige pakkumas Valgas ka elamispinda ning Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit on valmis toetama igakuise misjonäritoetusega.

Kui aga leiad, et sooviksid regulaarselt kaasa aidata Valga adventkoguduse jumalateenistuste korraldamisele ja muudele tegevustele, samas aga ei näe võimalust alaliselt elukohta vahetada, siis kutsume sind vabatahtlikuks abiliseks. Soovi korral aitame katta sõidukulusid.

Kui tunned Jumala kutset ja soovid kaasa lüüa Jeesuse Kristuse evangeeliumi ja kolme ingli kuulutuse võimsamale levikule, siis võta ühendust Eesti Liidu esimehe, pastor Ivo Käsuga, telefonil 554 5427 või ivo.kask@advent.ee.

Jaga Facebookis