Noorte aktiivrühma seminar

Avaldatud 18.5.2010

 Juuni 1. nädalalõpul, ehk 4.-6. juunil on Haapsalus järjekordne noorte aktiivrühma seminar.

Seekordsel seminaril paneme vaekausile Adventkoguduse põhiõpetused. Näitena vaatleme neist mõnda, paneme küsimuse alla, võtame koost lahti ja... siis paneme jälle kokku. :)

Lisaks räägime veel päevakajalist juttu meeste ja naisteteemadel ning ühe Jumala lapse tunnusjoontest. Läbi viivad Andres Ploompuu, Toomas Lukk ja Ivo Käsk.

Ja nagu ikka: laulame koos, palvetame ja otsime uut indu Jumala käest. "Jalkat" ei tasu ka meenutamata jätta.

Toit ja öömaja on noorteosakonna kulul. Kohale peab ise tulema. Kogunemine algab reede õhtul. Hommikusöök on hingamispäeva hommikul kell 8:30. Päeva alustame kell 9:30 muusika ja lilledega. Siis teeme kaasa Haapsalu koguduse jumalateenistusel ning jätkame seminariosaga peale lõunasööki ja jalutuskäiku.

Tuletan meelde, et seminaril osalemiseks on vajalik täita varem meiliga saadetud avaldus. Ning üldjuhul saavad osalema koguduse tegevuses kaasalöövad noored. Enne üritusele tulemist on tarvilik saada kinnitus selle kohta, et sind on seminarile registreeritud! :)

Seminaridel varem osalenud ei pea täitma uut avaldust, kuid palume enda tulekust teada anda. (Ja kirjuta siis ometi kohe, kui tuled. :P)
Minu e-post ja telefon (5545427) on endised.

Kena kevadet ja kohtumiseni ilusas Haapsalus
Ivo Käsk

Jaga Facebookis