Jõgeva kogudus kutsub 28. oktoobril kell 10.00 talgutele

Avaldatud 24.9.2018

Käesoleval suvel sai Jõgeva adventkoguduse hoone endale lahkete annetajate abiga uue välisfassaadi. Välja vahetati voodrilauad, mille alla lisati ka soojustus. Ette paigaldati uued aknad. Juba varasemast ajast on hoonel olemas korralik plekk-katus. Lõpptulemusena on koguduse hoone saanud esindusliku välisilme ning korraliku kaitse ilmastiku mõjude eest. Lisaks on koguduseliikmed oma jõududega korrastanud ka palvelat seestpoolt, seda tööt jätkub veel vähemalt järgmisekski aastaks.

Sellega aga Jõgeva koguduse kinnistuga seotud parendustööd käesoleval hooajal ei piirdu. Kõrvalhoone eterniitkatus on väga halvas olukorras, laseb vett läbi ning vajab seetõttu väljavahetamist. Annetajate abil on ostetud juba katuseplekk, mis ootab paigaldamist. Selleks, et katusevahetus sügisesel ajal võimalikult valutult tehtud saaks, ootabki Jõgeva koguduse pere abikäsi ühistele talgutele.

28. oktoobril, pühapäeval, on kõik vabatahtlikud oodatud kõrvalhoone plekk-katuse paigaldusele abistama. Kogudus hoolitseb omalt poolt, et kellelgi kõht tühjaks ei jääks.

Kõik huvilised andku endast märku Jõgeva koguduse pastorile Toivo Kaasikule, tel 506 0993 või 506 4139, e-post toivo.kaasik@advent.ee. 

Talgutega alustame eeloleval pühapäeval 10.00 (talveaja järgi). 

Kes autoga tulevad ja kellel on olemas akudrell koos 8mm katusekruvi otsikuga ning sõrgkang, siis olge head ja võtke need kaasa.

Jaga Facebookis
Kaart