Pildi lugu: Tanzania

Avaldatud 20.3.2017, allikas Adventist Mission

Põhja-Tansaania on koduks Maasai rahvale. Nende elustiil on rändav ning tihti elavad nad ajutistes kodudes, mis on valmistatud puupulkadest ja lehmasõnnikust. Ühes külas asub aga eriline telliskividest hoone: adventkirik.

Selles piirkonnas asub palju Globaalmisjoni misjonäre, kes on ümberkaudsetele küladele evangeeliumi jaganud juba aastaid. See eriline grupp teerajajaid leiab jõudu ja julgustust läbi ühise ülesande rääkida Maasai inimestele Jeesusest.

Globaalmisjoni pioneer John räägib, et uude külla jõudes tuleb esmalt üles otsida külavanem. Kui temaga on suhtlus saavutatud, saadakse tavaliselt luba külastada ja õpetada selle küla elanikke.

Teine misjonär, Jakob, lisab: „See teeb meile rõõmu, kui Maasai inimesed võtavad hea meelega evangeeliumi vastu. Naised on selles osas erilised. Nad avavad kiiremini oma südamed Piiblile ja selle teemadele.“

„Palume Jumalalt oskusi ja tunnetust,“ ütleb Joseph, kolmas misjonär. „Me oleme veendunud, et Jumal viib oma tööd edasi.“ Palun palvetage, et Jumala õnnistus oleks jätkuvalt nende misjonäridega, kes Maasai inimeste hulgas töötavad.


Pildi lugu on Adventmisjoni rubriik, mis räägib iga kuu ühe pildi loo.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat