Muudatused liidu töös ja aasta esimene nõukogu koosolek

Avaldatud 5.1.2017

Seoses uue aasta saabumisega toimusid mitmed muudatused pastorite ja nõukogu liikmete töös.

Alates 01.01.2017 teenib praegune Tallinn III koguduse pastor Vadim Skrypiy ka Narva kogudust.

Narva koguduse senine pastor Ruslan Karlov lõpetas pastoritöö 31.12.2016 omal soovil. Ruslan jätkab õpinguid teoloogia magistrantuuris Venemaal, Zaokski seminaris ja jätkab aktiivset tööd koguduse juures.

Alates 31.12.2016 ei tööta enam pastorina ka Viktor Nõmmik. Viljandi koguduse pastoraalse teenimise korraldab koguduste liidu nõukogu lähiajal.

Seoses kirjanduslao ümberkolimisega Tallinnasse koondatakse alates 31.01.2017 kirjanduslao töötaja Liisi Rohtsalu.

Möödunud aasta detsembrikuisel talvekoosolekul valis liidu nõukogu liidu uueks laste-, pere- ja tervisetöö juhiks Allan Randlepa. Allan Randlepp alustas tööd alates 01.01.2017. Tema töökoormus kuni 30. juunini on antud töökohal 40%.

Liidu nõukogu on valinud lisaks kolm uut nõukogu liiget. Alates jaanuarist 2017 kuuluvad lisaks senistele liikmetele nõukogusse ka pere-, laste- ja tervisetöö juht Allan Randlepp, kommunikatsioonitöö juht Vallo Põldaru ja tavaliikmena Tanis Kulp . Selle lisandusega on liidu nõukogu kokku 15-liikmeline, mis on ka põhikirja poolt seatud ülempiir.

Muutused toimuvad ka seoses liidu kontori asukohaga. Liidu kontor kolib lähiajal senistest Mere pst 3 ruumidest üüritud kontoriruumidesse aadressil Madara 29, Tallinn.  Mere puiestee kiriku korteri ajutistes ruumides tegutsenud liidu keskuse kollektiivile jäävad senised ruumid kitsaks, lisandub ka kirjandusladu.

Kolmapäeval, 4. jaanuaril 2017 sai Liidu nõukogu kokku Tallinnas

Tervitati kolme uut nõukogu liiget.

Kinnitati lõplik versioon liidu töökavast aastateks 2017-2020, mida on võimalik trükitud kujul oma kätte saada esimese kvartali jooksul. Samuti kinnitati Eesti liidu koguduste rajamise tööjuhis.

Ivo Käsk nimetati adventkiriku esindajaks Eesti Kirikute Nõukogu arengukava komisjonis.

Anti nõusolek 10 000 euro sissemakse tegemiseks SA Pere- ja tervisekeskuse registreerimiseks.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat