2016. aasta tüdrukute laagrist

Avaldatud 17.8.2016, allikas Meie Aeg

Paralleelselt poistelaagriga on ikka toimunud tüdrukute laager, nii ka tänavu, mil peeti kuuendat tüdrukute laagrit. Tüdrukute laagri teemaks oli „Kui Jeesus on mu paadis”, selle raames õpiti Joona lugu, Jeesuse lugu, kui Ta vee peal kõndis, ja Jordani ületamist.

Laagri korraldaja Annely Kaasiku sõnul läks laager vaatamata vihmastele ilmadele väga hästi. Vihma käes said tehtud nii maastikumäng kui kõik muud tegevused, kaasa arvatud tüdrukute enda algatatud veesõda.

Laagri korraldamise meeskonnas oli palju erinevaid inimesi. „Tänu Kalle Danielile saime paadiga sõitmas käia, tänu Vladimirile, kes meie laagrit rahastas; Ly Kaasik tegi lastele piiblitunde, Marju Kiplok oli laagris kitarriga ja tänu temale saime laulda. Laagris oli ka laspevanemaid, kes aitasid. Maastikumängu viisid läbi Marleen Lobjakas ja Laura Kangur,” rääkis Annely. „Igal aastal on meeskonnas olnud Ruth Lobjakas ja Jane-Liis Kaasik. Sellist asja üksi ei tee, see on meeskonnatöö,” lisas ta. „Eriline tänu perekond Maurerile, kelle toit oli super! Nad ise pakkusid ennast söögitoimkonda, see oli suur õnnistus meile, saime keskenduda lastele,” väljendas Annely heameelt ja tänu.

Laagris osales tüdrukuid vanuses 5–15 aastat ning nagu igal aastal, osales ka seekord lapsi, kel ei ole varasemast kokkupuuteid adventkogudusega. „Mul on hea meel, et kõik on hästi, et midagi halba ei juhtunud. 23 last oli laagris kogu aeg kohal, hingamispäeval lisandus kaks tüdrukut. Igal aastal on uusi lapsi ka, selgi korral oli lapsi, kes ei ole kunagi varem kirikus käinud,” ütles Annely.

Lisaks muudele tegevustele käidi Põltsamaa linnuses Anne Hüti juhendamisel meisterdamas. „See oli laagri romantiline hetkeke, igaüks sai endale pitsilise külmkapimagneti. Iga naine vajab romantikahetke oma elus, iga tüdruk ka,” rääkis Annely. Pärast meisterdamist rääkis Hele Kulp laagrilistele Põltsamaa linnuse ajaloost ja tänapäevast.

Laagri korraldusmeeskond vaatab tänavusele laagrile tagasi tänu- ja rahulolutundega ning väljendab lootust, et järgmisel aastal kohtutakse tüdrukute laagris jälle.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat