Aprilli Meie Ajas

Avaldatud 17.4.2016, allikas Meie Aeg

Aprilli Meie Aja fookuseteema on misjonitöö.

„Misjonitöö saab alguse läkitamisest, saatmisest, millele meil on vaja vastata „jah“,” kirjutab Andres Ploompuu ja lisab: „Kristlikus kontekstis on misjonitöö see, mis järgneb läkitamisele.”

Mervi Kalmus, kes samuti fookuses kirjutab, lõpetab oma mõtiskluse Jeesuse sõnadega, mis on kirjas Matteuse evangeeliumis: „„Tulge siia, minu Isa õnnistatud, pärige kuningriik, mis teile on valmistatud maailma rajamisest peale! /.../ Mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle!“

Koguduse rubriigis on vaatluse all muutused meie planeedil ja nende muutustega kaasnev. „Kõik oli nii hea, et loodu täiuslikkus, keerukus, selle kujundus ja rahulik harmoonia kõige elavaga moodustas osalise peegelpildi Jumala iseloomust.”

Kirjakoha rubriigis küsib Toivo Kaasik, kes oli Pilaatus, Genri Tron uurib, kust sai patt alguse.

Pererubriigis saab lugeda Ivo Käsu mõtteid, mille ta esitas abielufestivalil. „Oled sa kunagi mõne eriti suure käkiga hakkama saanud? Ja tundnud seda, et sa just rikkusid midagi pöördumatult?” küsib Ivo ja arutleb esimese mehe ja naise ja tänapäeva mehe ja naise suhete teemal.

Need ja teised teemad ning rubriigid aprilli Meie Ajas. Ajakirja kaanehind on 2 eurot, Meie Aega saab osta kogudustest üle Eesti ja e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat