Kuressaare kiriku II korruse ehitustöödel vajatakse abikäsi

Avaldatud 21.3.2016, allikas Meie Aeg

Kuresaare kogudusemajas käib vilgas ehitustöö: ehitatase välja II korruse eluruume. Kuressaare misjonitööline Priit Keel, kes praegu oma perega maja I korrusel elab, ütles, et praegu on ehitustööd soojustamise faasis ning igasugune abi on teretulnud.

„Oleme niikaugel, et paigaldame soojustust, soojustust läheb kolm kihti,” ütles Priit. „Esimese kihi aitasid paika panna Mairo, Vallo, Kalle, Allan ja Sanno. Praegu on abiks Mairo, eile käis Jaanus Tilk oma perega ja homme tuleb Mervi,” rääkis Priit ning lisas, et kohalik kogudusevanem Raimu on ka töödel abiks. Viimase aja suurematest töödest nimetab Priit veel selle, et ahi on valmis.

Enne siseviimistlustöid on veel vaja panna kaks kihti soojustust ja seinaplaadid. Nende tööde jaoks oleks abijõudu tarvis ja Priit ning Kuresaare koguduse pastor Mairo kutsuvad appi nii neid, kes oskavad teisi juhendada, kui neid, kes juhiste järgi töötada tahavad. „Kui on hästi palju neid, kes ei oska neid töid, siis on raske, aga kui on punt, kus keegi oskab ja keegi ei oska, siis saab kõige paremini edasi. Praegu soojustamine on kõige lihtsam töö. Hiljem, kui läheb seinaplaatide panekuks, saab ka abiks olla,” sõnas Priit.

Külli ja Priit Keel töötavad Saaremaal koguduse misjonäridena, ent et neil oleks elupaik, selleks tulebki kogudusemaja eluruumid korda saada. Priit ei julge küll täpselt öelda, millal ehitustööd valmis saavad, ent loodab, et nad saavad perega sisse kolida veel sel aastal. „Kõik sõltub sellest, kui palju on abilisi. Varsti tuleb suvi, siis on niipalju üritusi ja laagreid, et äkki polegi aega tulla,” mõtleb Priit.

Mairo lisas, et nad ootavad Kuressaarde abikäsi ja ütles, et käib Priidul abiks, et olla teistele eeskujuks, enne kui abiväge kutsuda.

Kõik, kes soovivad Saaremaale ehitustöödele appi minna, võtke enne ühendust Priit Keelega telefonil 55576295.

Kogudusemaja renoveerimistööde kohta saab infot ka vastavalt Facebooki-lehelt

Intervjuud Külli ja Priiduga nende Kuressaare-elust saab lugeda märtsi Meie Ajast.  

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat