Adventistist juuksur andis oma salongi tervisemeeskonna kasutada

Avaldatud 28.8.2015, allikas Adventist Review

Seitsmenda päeva adventist ettevõtja Eileen McKenzie ei tee oma juuksurisalongis ainult soenguid. Aprillis organiseeris ta moeürituse, et tuua ostukeskusesse, kus ta töötab, rohkem elu. Salong asub Welshis, linnas, mis on 280 kilomeetrit Londonist kirdes.

Sel nädalal astus ta veel sammu edasi ja kutsus end abistama Welshi koguduse tervisetöö osakonna meeskonna.

McKenzie kolis oma salongist välja, et näidata lähedalasuvas paviljonis, kuidas ta soenguid seab. Samal ajal võttis tervisemeeskond üle tema salongi ja kõrvalasuva kohviku.

Ostjad kutsuti kohvikusse, kus nad said tasuta tervisliku hommikueine. Pärast sööki kutsuti neid kõrvalasuvasse salongi, kus nad said kontrollida oma tervisenäitajaid.

Kohvikuomanik on McKenzie sõber, ta annetas omalt poolt sellega, et lubas meeskonnal kohvikus tegutseda. Teised ostukeskuse müüjad pakkusid samuti soodustusi, et aidata McKenzie algatusele tähelepanu tõmmata.

„Adventistidest vabatahtlike meeskonda kuulus üle 20 inimese, mõned tulid lausa nii kaugelt kui Birmingham (130 km) ja Swensea (145 km),” on kirjas Welshi misjoni avalduses.

McKenzie võitis teiste poepidajate lugupidamise tänavu korraldatud moenäitusega, millega paralleelselt pakuti erinevaid tegevusi.

McKenzie korraldas moenäituse pärast seda, kui oli teiste poepidajatega sõbrunenud ning kuulis, et paljud kaebavad külastajate vähesuse pärast, ütles McKenzie abikaasa Kenroy McKenzie.

McKenzie kutsus 7. aprillil toimunud üritusele ka adventistist gospellaulja Marie Jonesi, kes laulis kaubanduskeskuses terve päeva.

„See ei olnud eeskätt religioosne ettevõtmine,” ütles Kenroy McKenzie. „Aga see oli osa meie mõtteviisist olla kogukonna sool ja valgus. Me soovime oma ligimestele-ettevõtjatele rääkida oma usust, aga meie tunnistus on efektiivsem, kui saame nende ettevõtte edule samal ajal kaasa aidata.”

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat