Inter-Ameerika divisjon palvetas peakonverentsi töökoosoleku pärast

Avaldatud 23.6.2015, allikas Adventist Review

Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse Inter-Ameerika divisjon valmistus tulevaks peakonverentsi töökoosolekuks nädalaga, mil vaadati tagasi viimase viie aasta tegemistele.

Vaimulik nädal 13. kuni 18. juunini tõi kokku üle 80 kogudusetöötaja ja nende perekonna; kokku saadi divisjoni peakorteris Miamis Floridas.

„Me oleme nii keskendunud oma edasi-edasi-edasi- ja tee-tee-tee-projektide ning algatuste ja strateegiatega, et me soovime lõpetada selle viisaastaku erilise vaimuliku peegeldusega tehtule,” sõnas divisjoni president Israel Leito.

„See võib olla viimane kord, kui oleme ühtse perena koos,” ütles Leito. Töökoosoleku otsused võivad tuua muudatusi divisjoni töötajate ridadesse.

„Praegu on aeg keskenduda oma suhtele Issandaga ja pidada meeles, et me oleme alati Jumala lapsed,” ütles Leito.

Lõuna uniooni president Ron C. Smith oli nädala peakõneleja. Ta on töötanud koguduses üle 35 aasta. Ta kutsus kogudust olema ustav selles rahutus maailmas ja tuletas juhtidele meelde, kes on Jumal – nii nagu on kirjas Ilmutusraamatu 1. peatükis.

„Meil peab olema puhas usk. Usk, mis ei pea katsumustes vastu, ei ole usk. Me peame olema inimeste vastu lahked ja jääma Jumala juurde isegi siis, kui me ei mõista Teda,” sõnas Smith.

„Mõelge Jumala armastusele ja sellele, mida Ta meie suhtes tunneb. Te olete Tema parim investeering. Ta kannab iga päev meie eest hoolt ega ole meie suhtes veel alla andnud. Kõigi mõrvade, vägistamiste, inimröövide, ebaaususe ja liiderlikkuse juures on Jumala tunded inimeste suhtes ikka veel head.”

Smith julgustas kogudusejuhte ja töötajaid, kes on ülevaatajaks enam kui 3,7 miljonile liikmele Kariibidel, Mehhikos, Kesk-Ameerikas ja Colombias ning Venezuelas, olema tähelepanelikud Jumala kutse suhtes ning panema kõrvale kõik selle, mis hoiab usklikke tagasi osadusest Issandaga.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat