Bahama tudeng võitis piibliviktoriini, mille autasuks on osalemine peakonverentsi töökoosolekul

Avaldatud 14.5.2015, allikas Adventist Review

Waylon Johnsonil Bahamalt kulus 10,07 minutit, et vastata 50 piibliküsimusele ja võita Inter-Ameerika piibliviktoriin Super Bible Boom.

Auhinnaks saab Johnson osaleda üleilmse adventkoguduse peakonverentsi 60. töökoosolekul Texases ametliku delegaadina.

„Ma olen põnevil võimaluse pärast osaleda peakonverentsi töökoosolekul,” ütles Johnson.

Johnson kogus viktoriinil 445 punkti ja hämmastas seega 200 pealtvaatajat, kes olid kogunenud Miamisse Inter-Ameerika divisjoni peakorterisse.

Koguduse juhtkond, kes esindas koguduse 24 piirkonda divisjonist, aplodeeris Johnsonile, kui ta võitjaks kuulutati.

Johnson sõnas, et ta oli mõni tund enne viktoriini veidi ebakindel ja närviline; ta pidi viktoriini käigus vastama küsimustele 22 Piibli raamatu kohta.

30-aastane Johnson võitis sama viktoriini ka 2011. aastal ning pälvis toona adventülikooli stipendiumi Puerto Ricos Mayaguezis. Praegu õpib ta ülikoolis teisel kursusel ning valmistub tuleva nädala eksamiteks.

Puerto Rico koguduse juht Jose Alberto Rodriguez teatas, et unioon annetab Johnsoni õpinguteks 2000 USA dollarit ning Atlandi Kariibi uniooni president Leonard Johnson lisas, et unioon annetab Johnsoni õpinguteks 3000 USA dollarit.

Teise koha saavutas Victor Jaimes Colombiast, 2012. aastal ta võitis selle viktoriini. Jaimes kaotas Johnsonile vaid viie punkti ja viie sekundiga. Jamies lõpetab juunis Colombia adventülikoolis teoloogiaõpingud. Teise koha omanik sai uue sülearvuti, 500 USA dollarit divisjonilt ja 1000-dollarilise annetuse Lõuna-Colombia unioonilt.

Kolmanda koha sai Miriam Orozco Mehhikost, tema on 2014. aasta võitja. Orozco omandab õekutset Navojoa adventülikoolis Mehhikos. Tema sai oma saavutuse eest samuti sülearvuti ning 300 dollarit divisjonilt ja 2000 dollarit Põhja-Mehhiko unioonilt.

Korraldajate sõnul on selle algatuse taga üleskutse kasutada Piiblit kui igapäevast juhtnööride kogumikku ning see mõte on levinud terves divisjonis aastast 2004, kui viktoriinile algus pandi.

„Bible Boom peab jätkuma, et äratada huvi meie lastes ja noortes,” ütles Indter-Ameerika divisjoni noortejuhi abi Louise Nocandy, kes on ka viktoriini üks korraldajaid.

„Me täname Jumalat, et huvi Bible Boomi vastu meie divisjonis on nii suur ja aina kasvab. Divisjonis on 1,5 miljonit noort,” lisas ta.

Kõigile finalistidele kingiti Andrews Study Bible.

Viktoriini ja selle eelnenud ning järgnenud programmi saab vaadata siit (inglise keeles).

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat