Liidu noortejuht käis külas Tallinna III koguduse noortel

Avaldatud 11.5.2015, autor Aleksandr Tsugai

Möödunud hingamispäeval käis meie liidu noorteosakonna juht Susanna Soosaar külas Tallinna III koguduse noortel. Jaanuaris toimunud noortejuhtide kokkutulekul avaldas Susanna soovi käia kõigis Eesti kogudustes, et saada parema ülevaade noortetööst kohalikul tasandil. Nagu öeldakse: "Parem üks kord näha, kui sada korda kuulata".

Susannaga koos oli noorteosakonna üks abilistest, Marleen Lobjakas. Nad käisid meie jumalateenistusel ja nägid laste emadepäeva programmi. Noorteõhtu oli veidi hiljem, enne seda sõime ühe noore juures koos lõunat. Noorteõhtul saime koos laulda, mängida aktiivseid mänge, osaleda piibliviktoriinis ja rääkida Susannaga liidu noorteosakonna tööst ja plaanidest.

Susanna rääkis tulevatest üritustest, nagu muusikapäevad, noortelaager ja noortepäevad, kuhu ta kutsus kõiki osalema ja ka korraldamisest aktiivselt osa võtma. Saime rääkida ka sellest, mis takistab noori tulemast ühistele üritustele ja millistes valdkondades oleksid noored valmis kaasa lööma. Susanna vastas kõikidele küsimustele ja võttis hea meelega vastu kõik ettepanekud. Koos arutlesime noorte ühtsuse ja vaimuliku arengu teemal, mis on üks tähtsamatest meie koguduses. Rääkisime probleemidest, millega puutuvad kokku nii liidu kui ka kohaliku koguduse noorteosakonnad.

Meie omavahelist suhtlemist ei takistanud erinevad keeled. Nii jumalateenistusel kui ka noorteõhtul oli korraldatud tõlge. Loodame, et noorte aktiivne osalemine aitab leida ühise keele, milles kõik noored saaksid omavahel suhelda.

Oli väga meeldiv, et Susanna leidis aega meid külastada. Noortel on vaja tunda, et neist hoolitakse ja nende peale mõeldakse. Tegime Susannale ettepaneku taas külla tulla ja tuua meile uusi uudised ja mõtteid. Õnnistagu Jumal kõiki, kes annavad oma panuse Tema töösse!

 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat