Koguduse kommunikatsiooni ja tehnoloogia võrgukonverents 11.–15. veebruarini

Avaldatud 9.2.2015, allikas Adventist News Network

Seitsmenda päeva adventistid saavad tänavusel üleilmse adventkoguduse konverentsil kokku uues paigas – võrgus.

Iga-aastane konverents, mille käigus uuritakse kogudusetöö uusi suundi ja tehnoloogiaid, peetakse 11.–15. veebruarini aadressil gain.adventist.org. Kõik esitlused, millele järgnevad arutelud laivis, kantakse üle kolm korda päevas, et tulla vastu kõigile vaatajatele üle maailma.

Konverentsi korraldajate sõnul otsustai konverents sel aastal netti viia põhjusel, et juulis on üleilmse koguduse 10 päeva vältav peakonverentsi töökoosolek.

„Paljud inimesed sõidavad San Antoniosse, seega oli meie meelest arukas kaaluda GAiN-i jaoks teisi võimalusi,“ ütles maailmakoguduse kommunikatsioonijuht Williams Costa jr. „See on uus viis, kaasamaks inimesi vestlusesse tehnoloogia, teenimistöö ja misjonitöö vallas.“

Tänavune konverents on inglise keeles, kõik materjalid tõlgitakse prantsuse, hispaania ning portugali keelde.

Costa sõnas, et konverents kutsub osalema kas kogudusehoones, koguduse kontorites või kodudes.

Kavas on esitlused küberturvalisuse, internetiraha, äppide väljamõtlemise, võrgukoolituste, kaubamärkide loomise kohta, mängude kasutamise kohta evangeeliumitöös ja infotehnoloogia kasutamise kohta eelarve koostamisel.

Mitmed koguduse kommunikatsioonijuhid ja IT-juhid on öelnud, et iga-aastane GAiNi konverents on võtmetähendusega koostööprojektide väljatöötamisel ja uute ideede jagamisel misjonitööks.

Konverentsil osalemiseks registreeru siin. Info kava ja esinejate kohta on siin. Konverents on ka Facebookis. Konverentsi hashtag #GAiN15.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat