2015. aasta hommikvalveraamatu pealkiri on „Loodud lood”

Avaldatud 27.11.2014, allikas Meie Aeg

Järgmise aasta hommikvalveraamatuks on Eesti adventistide lugudest kokku pandud kalender-raamat pealkirjaga "Loodud lood", väljaandja kirjastus IVA, koostaja Averonika Beekmann, kujundaja Kaile Tuvi. Raamat trükitakse trükikojas Sulemees OÜ.

2015. aasta hommikvalveraamat on juba teine omalaadne, eelmine algupärane, koguduseliikmete lugude raamat oli meie laual 2010. aastal ning kandis pealkirja „Imed hommikusöögiks”. Uue aasta raamatus on iga päeva kohta üks piiblisalm, päevamõtisklus ja üleskutse palveks, autoreid on kogumikus 78.

Kui möödunud aastate hommikumõtiskluste kogumik on olnud kõvakaanelises köites paks raamat, siis tuleval aastal saab ostja endale lauakalendri, mille spiraalköites lehti on hõlbus edasi (alt üles) keerata ja kalendri saab kirjutus-, köögi- või voodilauale püsti seisma asetada.

Hommikvalveraamatut „Loodud lood” saab osta nii paberväljaandes kui e-raamatuna, hind vastavalt 10 ja 9 eurot. Kui e-raamatut saab juba soetada, siis paberväljaannet saab esialgu oma koguduse kirjanduslauast tellida, raamatu saab trükisoojana trükikojast kätte 18. detsembril.

Raamatu koostaja Averonika Beekmann kutsub üles kõigist raamatus kirjapandud lugudest ja mõtisklustest osa saama. „Kuigi võib tekkida kiusatus ja huvi kõik lood järjest läbi lugeda, siis püüdke oma uudishimu tagasi hoida ja jätta iga päeva mõtteaineks just nii palju, kui ühe päeva peal kirjas on. Eriti keeruline võib see olla järjelugude puhul, aga katsuge siiski leida iga päeva loost just see iva, mis teid kõnetab ja vaimuliku kasvu teel edasi viib.”

Väike eelmaitse uue aasta esimese päeva mõtisklusest, mille autor on Anne Vahtramäe: „Ikka ja jälle pean endale meelde tuletama, miks ma siin üldse olen: et tuua ülistust Talle, et kuulutada Tema suurust ja ülevust. Nagu seda teeb sädelev aasta esimene hommik. Pole kahtlust, et Tema on selle ilu meie ümber loonud. Pole kahtlust, et see kõneleb Jumalast. Pole kahtlust, et see on sõnum igale, kes märgata tahab. Jumal on armastus.”

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat