3ABN tähistab 30. tegutsemisaastat

Avaldatud 13.11.2014, allikas Adventist Review

Kolmkümmend aastat tagasi oli puusepast gospellaulja Danny Shelton väga pettunud telesaadetes, milles populariseeriti valeõpetusi. Shelton lubas, et ehitab üles adventtelejaama.

Palvetades tundis ta tungivat tunnet, et peab ehitama telejaama – sellise, mis takistaks valede levikut ja viiks maailmani Ilmutusraamatu 14. peatüki kolmeinglikuulutust sellest, et Jeesus tuleb pea.

„Ma olin viimane inimene maailmas, kellel oleks olnud kvalifikatsiooni ehitada telejaam,” ütles Shelton. „Mul ei olnud kommunikatsoonialast haridust, mul ei olnud raha ega mõjukaid sõpru. Aga ma ütlesin Issandale, et ma soovin teha koostööd Temaga ja minna edasi, kui Tema täitab vajadused.”

Shelton sõnas, et Jumal tegi imesid ja Three Angels Broadcasting Network, mis on Seitsmenda Päeva Adventistide Kogudust toetav teenistus, tähistab 15. novembril oma kolmekümnendat sünnipäeva. 1984. aasta alandlikust algusest on 3ABN kasvanud tele- ja raadiojaamaks, mis edastab saateid 24/7 üle maailma.

Kui 3ABN alustas saadete tootmist, tõotas Shelton mitte ainult originaalsaateid produtseerida, vaid pakkuda platvormi ka teistele adventteenistustele. 3ABN on teinud laiapõhjalist koostööd adventkogudusega, kandes üle suuri evangeelseid seeriaid ja peakonverentsi üritusi.

„Kolmkümmend aastat imesid on hoidnud alal usuleeki,” ütles 3ABNi president Jim Gilley, kes on selles ametis olnud alates 2007. aastast. „Me järgime ka täna Jumala juhiseid selles, kuidas jõuda maailmani lahjendamata kolmeinglikuulutusega.”

3ABNi raadiokanal avati 1999. aastal, 2003. aastal avati Ladina-Ameerika kanal ja 2011. aastal urbanistlik jaam Dare to Dream. Praegu tegutsevad 3ABNi produktsioonikeskused Ameerika Ühendriikides, Venemaal ja Austraalias.

„Jumal on teinud selle teenistuse edukaks vaatamata meile,” ütles Shelton. „Tõeline imelugu on meie vaatajate muutunud elud. Au olgu Jumalale!”

Aastapäeva nädalavahetuse kava saab vaadata siit

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat