„Laupäeva õhtu” alustab taas

Avaldatud 11.9.2014, allikas Meie Aeg

Möödunud sügisel ellu kutsutud saade alustab teist hooaega. Septembri „Laupäeva õhtut” saab live.advent.ee lehel vaadata laupäeval, 13. septembril, kell 19:00.

„Laupäeva õhtu” on tunniajane saade, milles on tervikuks kokku sulatatud erinevad teemalõigud alates koguduseliikmete huvitavatest hobidest kuni Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse põhitõdede aruteluni.

Saate idee sündis soovist pakkuda advent.ee külastajatele lisaks jumalateenistuste ja koguduse ürituste videosalvestustele veel midagi, mis ei oleks pelgalt tagasivaade toimunule, vaid mis tutvustaks koguduseliikmeid, kogudust ja annaks infot nii toimunu kui eesoleva kohta. Idee autorid on Indrek ja Kerstin Ploompuu.

Esimene „Laupäeva õhtu” salvestati septembris 2013 ja alates 2014. aastast alustati otsesaadete ning saatejuhtide Toomas Luku ning Kärt Vahtramäega. Esimesel hooajal tehti kokku kaheksa saadet, mis on kõik advent.ee lehel ka järelvaadatavad.

Uuel hooajal jätkab „Laupäeva õhtu” sama idee järgi: sooviga tuua vaatajateni infot koguduses toimuva kohta, arutlusteemasid kui ka tutvustada koguduseliikmeid uue vaatenurga alt.

Septembri saates on ülevaade laste- ja noorteorkestri suvisest ringreisist Soome, pastorid vastavad küsimusele, kuidas nad tavatsevad puhata. Koguduse üheksanda põhitõe üle arutlevad Mervi Kalmus ja Toomas Lukk. Lisaks neile on veel teisigi teemasid.

Kuna saate meeskonda oma energia ning säraga täitnud Kärt kolis Eestist ära, siis oli toimetuse üks suur ülesanne leida saatele Toomase kõrvale uus saatejuht. Oma nõusoleku seda ülesannet täita andis Susanna Soosaar. Kuna septembri saate tegemine on esimene kord Susanna jaoks sellist tööd teha, siis septembri saade on varem valmis lindistatud, oktoobris aga jätkatakse otsesaadetega. Oktoobri saade on eetris 4. oktoobril. Saate meeskond tervitab rõõmuga ideid, millest saates rääkida ja kellega intervjuusid teha. Anna oma soovitustest teada abeekmann@gmail.com.

„Laupäeva õhtu” on eetris kord kuus, iga kuu esimesel hingamispäeval kell 19.00. 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat