Kuuri talu järvemuusika õhtu

Avaldatud 28.7.2014, allikas Meie Aeg

 Järjekordne Kuuri talu järvemuusika õhtu oli 27. juulil. Päev oli olnud väga soe, lausa kuum, veel õhtulgi valitses kesksuvine leitsak. Paljud inimesed pidasid ilma liiga palavaks ja jäid koju. Sellele vaatamata kogunes järve äärde suur hulk rahvast, sooviga kuulata head muusikat ja tuua tänu Jumalale.

Kokkutulnuid tervitas Juss Maurer, soovides head ja õnnistatud kuulamist.

Lauluettekandeid kuulates jäi kõlama kõiki läbiv teema – igatsus igavese õnneliku kodu järele. Lauldi armastavast Jumalast, kes on tõotanud kõik uueks luua. Lauldi Jeesusest, kes on seesama eile, täna ja igavesti.

Mitmed viiulipalad heas esituses tõid samuti kiitust ja ülistust Loojale.

Aldar Nõmmiku sõnavõtt keskendus soovile elada riigis, kus pole vihkamist ega kurjust, sõdu ega surma. Kas selline ühiskond on üldse võimalik? Miks me juba praegu sinna ei võiks saada? Miks siis Jumal veel viivitab ja lubab nii palju õnnetusi ja sõjakoledusi? Vastus on Piiblis – Jumal on pika meelega kõikide vastu, oodates, et veel paljud tuleksid Tema juurde ja võtaksid vastu armukutse. Jumal kui Hea Karjane otsib veel kadunuid. Ta soovib ka kõiki meid näha selles ilusas kodus. Veel on aeg vastata armastava Päästja kutsele ja anda oma elu Tema juhtida.

Mervi Kalmus tutvustas enda tõlgitud raamatut "Kujuteldamatu" ja soovis kõigile head lugemist. Kõik soovijad võisid selle raamatu kingitusena kaasa võtta.

Oleme tänulikud heale Taevaisale, kes kuulis palveid ja lubas kõigel hästi korda minna. Aitäh kõigile esinejatele!

Suur tänu perekond Maurerile, kes selle ilusa suveõhtu olid korraldanud.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat