Brasiilia MMi-aegsete tegevuste tagasivaade

Avaldatud 17.7.2014, allikas Adventist Review

Tuhanded Brasiilia seitsmenda päeva adventistid jagasid jalgpalli MMi ajal 12 staadioni juures, kus matšid toimusid, joogivett, usulist kirjandust ja kallistusi.

Kuu aega kestnud turniiril alustati projektiga Brasiilia Lootus, mille kaudu sooviti jõuda jalgpallifännide ning turistideni.

São Paulos valmistati staadionist vaid paari kilomeetri kaugusel olevas kirikus 500 toiduportsjonit, mis jagati laiali koos vee ja vaimuliku kirjandusega. Adventistid jagasid umbes 100 000 raamatut nii tänavatel kui metroojaamades.

Porto Alegres jagati 60 000 kolmekeelset brošüüri kristliku sõnumiga ja adventkoguduse kontaktandmete ning kodulehekülje aadressidega.

Adventnoored jagasid 14. juunil jalgpallifännidele kallistusi, julgustussõnu ja vaimuliku materjaliga pakikesi.

Üks suuremaid ettevõtmisi oli veredoonorluse päeva läbiviimine. Kohalik raadio tegi sellest ülekande ja kutsus kuulajaid ühinema 2000 vabatahtlikuga, kes selle projekti kallal töötasid.

Rio de Janeiros annetasid noored 200 ühikut verd. Sümboolse pildina moonustasid 4000 inimest veretilga kujundi Olaria Atlético Clube staadionile. Samal päeval jagas 300 adventnoort raamatuid, kallistusi, vett ja infolehti Maracanã staadioni juures, kus toimus selle päeva matš. Järgmisel päeval, 15. juunil jagati raamatuid juba Copacabana ja Lebloni staadioni juures: inimestele anti kokku 40 000 raamatut.  

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat