Türi kogudus võttis osa linna aedlinnakohvikute päevast

Avaldatud 3.7.2014, autor Mariin Tasang

Türi linn on jälle aasta vanem – tähistades tänavu oma 88. sünnipäeva. Piduliku päeva puhul oli linnakodanikel võimalus avada oma aias kohvik või külastada vihmast ilma trotsides teiste kohvikuid.

Teist aastat järjest võttis kohvikupäevadest osa ka Türi adventkogudus. Nimeks oli nagu eelmiselgi aastal Raamatukohvik , eesmärkki jäi samaks - pakkuda külastajatele suupistete kõrval võimalust soetada vaimulikku kirjandust.

Lisaks müügiletile oli väljas kaks kingituseletti, kus inimesed said sirvida meie koguduse vaimulikku kirjandust ja huvi korral midagi koju kaasa viia. Jagasime ka ajakirju „Pääsetee“ ja „Üheskoos“. Kokku jagasime linnarahvale 70 raamatut ning 84 ajakirja.

Palvetagem, et väljajagatud raamatud ja ajakirjad võiksid olla õnnistuseks ja et me ikka leiaks võimaluse, kuidas jõuda inimesteni raamatute või isikliku suhtluse kaudu.

Kohvikut külastas ligikaudu 120 inimest, lisades sellega kiriku kassasse 140 eurot.

Raamatukohviku ettevõtmise võib lugeda kordaläinuks – külalisi oli rohkem kui eelmisel aastal ja tänu sellele saime rohkem raamatuid välja anda.

Aitäh küpsetajatele ja kõigile teistele abilistele! Kui Jumal lubab, siis on Raamatukohvik avatud linnarahvale ja kaugematelegi külastajatele jälle aasta pärast 2 juulil.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat