Peruu misjoniprojektis osales 12 000 vabatahtlikku

Avaldatud 10.3.2014, allikas Adventist Review

Kaalebi Missioon viidi läbi juba viiendat aastat. Ligi 12 000 adventnoort, kes on pühendunud suurte linnase evangeliseerimisele, osaleid vabatahtlikena Kaalebi projektis 5.0, mis kestis 5.–15. veebruarini. Projekt kestis 10 päeva ning selle aja jooksul viidi läbi erinevaid tegevusi, näiteks külastati perekondi ja jutlustati Jumala Sõna.

2014. aastal on adventkogudus Lõuna-Peruus eesmärgiks võtta tähelepanu keskmesse Cuzco linna, kus käib palju turiste. Noored olid kaasatud kogukonnaprojektidesse, nagu näiteks linna peatänavate puhastamine, veredoonorluse kampaania „Elu elule“, enam kui 12 000 männi istutamine ning munitsipaalkoolide värvimine ja remonditööd.

Noored olid abiks ka kliinikutes ning korraldati rongkäik hea käitumise propageerimiseks. Paraadi ajal jagati välja enam kui 125 000 misjoniraamatut pealkirjaga La Unica (Üks Lootus).

14. veebruaril, kui paljud inimesed tähistavad valentinipäeva, jagasid projektis osalejad tänavatel kallistusi. Pärast kallistamist palvetati koos selle inimesega.

Projektis osalenud noored olid riietatud musta ja kollasesse ning tõmbasid sellega ka kohaliku meedia tähelepanu, paljud väljaanded nimetasid projekti „eeskujuks“.

Projekti lõpuprogrammi ajal teatasid adventkoguduse juhid peakonverentsist ja Lõuna-Ameerika divisjonist, et enam kui 1800 inimest võttis Kristuse ristimise kaudu vastu. „Need päeva ei olnud lihtsad, aga rahuldustunnet, mis sellest ajastu sündis, ei ole võimalik sõnadega kirjeldada,“ ütles vabatahtlike juht.

Kalebi Missioon 6.0 on 2015. aastal Huancayos.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat