Wilson pidas Paapua Uus-Guineas jutlusi ning kohtus peaministriga

Avaldatud 12.2.2014, allikas Adventist Review

Paapua Uus-Guinea pealinnas Port Moresbys õppis umbes 30 000 inimest 6.–9. veebruarini toimunud seminaril tundma hingamispäeva ning uuris Jeesuse teise tuleku kohta. Evangeelse seeria jutlustaja oli ülemaailmse adventkoguduse president Ted N. C. Wilson. Pärast teisel päeval esitatud ristimiskutset tuli ette umbes 500 inimest, näidates üles oma soovi Piiblit rohkem tundma õppida ning Jeesusele pühenduda. Evangeelne seminar oli korraldatud kohaliku koguduse poolt ning algas juba nädal enne Wilsoni saabumist

Seminari korraldajate sõnul on ettevõtmise edu taga koguduse 777 initsiatiiv. 777 on ülemaailmne palvekett, milles kutsutakse inimesi üles palvetama igal nädalapäeval kell 7 hommikul ja kell 7 õhtul Püha Vaimu väljavalamise pärast.

„Ma olen kindel, et Jumala armus tuleb siia palju inimesi, kes soovivad Jeesust tundma õppida ja Ta selle seminari lõppedes oma ellu vastu võtta!“ ütles Wilson.

Wilsoni neljapäevane külastus Paapua Uus-Guineas oli osa pea kolmenädalasest ringreisist Vaikse ookeani lõunadivisjonis. Paapua Uus-Guineas veedetud aja jooksul kohtus Wilson riigi peaministri Peter Paire O'Neilliga, aga ka teiste valitsuseliikmete ning ettevõtjate esindajatega. Ta osales ka adventkoguduse Vaikse ookeani ülikooli tervisekooli uue rajatise avamisel.

„Koguduse töö on siin väga dünaamiline,“ ütles Wilson.

Vaikse ookeani lõunadivisjoni kuulub Austraalia, Uus Meremaa, Paapua Uus-Guinea ja veel palju saari Vaikses ookeanis. Regioonis elab 37 miljonit inimest, seal on 420 000 adventisti ja umbes 2000 kirikut. 

Siit saab vaadata koorilaulu seminaril.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat