Inter-Ameerika divisjon kutsub ellu virtuaalse pastoriperede palvenädala

Avaldatud 31.1.2014, allikas Adventist Review

Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse Inter-Ameerika divisjon (IAD) kutsub ellu virtuaalse palvenädala 3200 pastoriperele oma territooriumil. Palvenädal algab eeloleval nädalavahetusel ja seda saab jälgida interneti teel. Online-üritus läheb eetrisse homme öösel.

„Meie peamine eesmärk on tugevdada pastorite ja nende perekondade ühtsust, anda neile teada, et me väärtustame nende tööd ja oleme mures nende heaolu pärast üldisemas plaanis,“ ütles Inter-Ameerika divisjoni pastorite osakonna juht ja ürituse üks korraldajaid pastor Héctor Sánchez.

IAD pastorid töötavad kahes, kolmes ja mõni isegi 10 koguduses, seega on Sáncheze sõnul „oluline rõhutada, et nad vajavad hingetõmbeaega, et saada toidetud ka pere keskel“.

Palvenädal algab otse-eetri programmiga 31. jaanuaril kell 2 öösel (kohaliku aja järgi on see kell 7 õhtul) ning jätkub eellindistatud saadetega kuni 7. veebruarini. Saateid saab alla laadida, nii et perekonnad saavad neid koos vaadata endale sobival ajal ükskõik mis nädalapäeval.

„Me tahame julgustada iga pastoriperekonna liiget astuma Jumalale lähemale ja kinnitama oma peresuhteid, nii et nad võiksid olla kogudusele suureks toeks,“ ütles IAD peretöö juht ja nädala üks korraldajaid Pedro Iglesias.

Käsitletakse järgmisi teemasid: pastoriperekond kui tervik, pastorite abielu, pastor abikaasana, pastori abikaasaks olemine, pastori lapsed, pühendumuslikud harjumused pastoriperes ja muud.

Virtuaalne palvenädal lõpeb otse-eetri programmiga hingamispäeval, 8. veebruaril kell 11.30 Eesti aja järgi. Otse-eetri saated tõlgitakse inglise, hispaania ja prantsuse keelde.

Kavaga saab tutvuda ja saateid vaadata ning alla laadida siit

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat