"Laupäeva õhtu" otsesaade 4.01 kell 19:00

Avaldatud 3.1.2014, allikas Meie Aeg

Laupäeval, 4. jaanuaril läheb saade „Laupäeva õhtu“ esmakordselt eetrisse otsesaatena. „Laupäeva õhtu“ on tunniajane saade, milles keskendutakse kogudusetöö erinevatele tahkudele. Igas saates on tervituseminut Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse Eesti Liidu esimehelt David Nõmmikult. Samuti on igas saates ühe meie koguduse põhitõe lühike avamine, jaanuari saates oleme jõudnud järjekorras neljanda põhitõeni – Poeg.

„Laupäeva õhtu“ alustas oktoobris, mil eetrisse läks esimene saade. Alates sügisest on moodustatud saatemeeskond ning koostöös on saade nüüd saanud paljude uuenduste osaliseks. Kui eelmise aasta „Laupäeva õhtud“ lindistati varem valmis ja eetrisse läksid need iga kuu esimesel hingamispäeval, siis uuel, 2014. aastal on iga kuu esimese laupäeva õhtul kell 19.00 otsesaade.

Jaanuari saates on intervjuu lastetöö juhi Madli Vahtramäega, teine pikem intervjuu on Misjonilinn Tallinn 2014 projektijuhi Andres Ploompuu ning Priit Põldaruga. Saates tuuakse vaatajateni uudiseid meilt ja mujalt ning Teele ja Zorani tegemistest Aafrikas.

Esimene „Laupäeva õhtu“ otsesaade kutsub sindki vaatama. Järgmine „Laupäeva õhtu“ on eetris 1. veebruaril.

Jaga Facebookis
Lingid
Vaata lisaks
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat