Adventkogudus annab Filipiinide abistamiseks 250 000 dollarit

Avaldatud 25.11.2013, autor Adventist News Network

Seitsmenda päeva adventistide kogudus otsustas 19. novembril annetada Filipiinidele humanitaarabiks 250 000 USA dollarit. Supertaifuun Haiyan hävitas oma teel mitu linna ja palju külasid. Torm katkestas kommunikatsioonid ja transpordi, mis omakorda raskendab abistamistöid.

„Me soovime adventkogudusele Filipiinidel väljendada oma kaastunnet selles kohutavas tragöödias,“ ütles adventkoguduse laekuriosakonna liige Juan Prestol.

See annetus tuleb adventkoguduse Ettenägematute asjaolude fondist.

Adventkoguduse humanitaarabi organisatsioon ADRA töötab kohapeal varjualuste ehitamisel ja puhta veega tagamisel, aga jagatakse ka toidupakke. ADRA Filipiinide osakonna sõnul on vajadused põhjatud. 11 miljonit koduta jäänud inimest vajab pidevalt toitu, vett ja peavarju.

Adventkoguduse peasekretär G. T. Ng ütles, et „elude päästmine ja kannatuste leevendamine on adventkoguduse prioriteet. Filipiinide toredad inimesed on selle katastroofi pärast nii palju kannatanud ja nad väärivad meie igakülgset abi.“ 

ADRA üleskutse: kuidas sina saad aidata.

1. Siin saad annetada. 
2. Moodustage oma pere, sõpruskonna, kolleegidega fond, oma panuse saate vormistada kolmel eri moel siin lehel. 

3. Tõsta inimeste teadlikkust, saates edasi ADRA säutse ja jagades videosid ning sotsiaalmeedia infot. 

4. Palveta kõigi nende eest, kelle elu torm on mõjutanud, ADRA töötajate eest ja kõigi nende paljude päästetöötajate eest, kes seal piirkonnas töötavad.

Lühiintervjuu ADRA presidendi Jonathan Duffiga siin

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat