Algus uuele saatele

Avaldatud 29.9.2013, allikas Meie Aeg

Möödunud hingamispäeval, 28. septembril, kui õues oli juba hämardumas, vinnas Indrek Ploompuu Tartu adventkirikusse statiive, kaameraid, prožektoreid, mikrofone ja veel sadat väiksemat asja. Varsti sai tuba inimesi täis ja alustati esimese omataolise saate lindistamist.

Idee kord kuus saadet teha kasvas välja mõttest rääkida kaamera ees lahti meie koguduse põhitõed. Kui igasse kuusse võtta üks, siis peaks paari aastaga ringi peale saama – mõtlesime. Kui aga nii palju maad sõidetud, vaeva nähtud ja tehnikat kohale toodud, siis võiks ju midagi veel teha. Nii saabki juba paari päeva pärast selsamal lehel näha esimest katsetust saate tegemise teekonnal.

Sel kord kuus tehtaval saatel ei ole veel pealkirja, küll aga oleme kokku pannud meeskonna, kellega edaspidi mõtteid koguda ja ideid realiseerida. Kui sinulgi on ideid, mõtteid, ettepanekuid, anna nendest teada aadressil info@advent.ee või adventkoguduse Facebooki leheküljel.

Esimese saate teemad on adventkoguduse 1. põhitõde, mis räägib Pühakirjast, oktoobri lõpus Pärnus toimuvad (juba 20.!) noortepäevad, rahvaküsitluse käigus uuriti, mida tähendab noorte jaoks lootus. Saate lõpus edastab oma sõnumi kogudusele ka adventkoguduste Eesti liidu esimees David Nõmmik.

Esimene saade on varsti advent.ee lehel üleval, järgmine kuu pärast, novembri alguses. 

Täiendus: Saatesari sai endale esialgu nimeks "Laupäeva õhtu". Esimene saade on valmis, vaata linki allpool.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat