13. aprillil toimub eriannetus Võru adventkiriku remondi toetuseks

Avaldatud 8.4.2013, allikas Meie Aeg

Liidu juhatuse otsusega läheb 13. aprilli hingamispäeva jumalateenistuse annetus Võru adventkoguduse uues hoones toimuva remondi toetuseks. Alljärgnev on Võru adventkoguduse pastori Andres Ploompuu üleskutse Eesti adventistidele.

Armsad õed ja vennad,
Sellest on möödas pea pool aastat, kui Võru kogudus oma uue kirikumaja
renoveerimist alustas. Möödunud aastal sai teie annetuste toel tubli samm ehitusega edasi mindud. Tänaseks on uues Võru kirikumajas lõpetatud kõik põrandate valamistööd, paigaldatud on põrandaküte, kirikusaal hakkab ilmet võtma ning valminud on pastori eluruumid. Lisaks sellele on palju tööd ära tehtud kogu ülejäänud majas, mille kohta võite leida pilte ka meie adventkoguduse veebilehelt www.advent.ee. Suure tänu võlgneme ka paljudele vabatahtlikele, kes on meid külastanud üle kogu Eesti.

Võru kogudus ja Liidu juhatus pingutavad jätkuvalt selle nimel, et kogudus saaks uude kirikusse võimalikult ruttu sisse kolida. Selleks vajame aga jätkuvalt teie abi. Märtsi kuus Liidu juhatusele esitatud aruandes oli ära toodud ka veel tegemist vajavate sisetööde kogumaksumus, mis on hinnanguliselt 20 000€. Teie jätkuvale abile lootes püüame seda eelarvet täita ning töödega edasi minna ning alustatu lõpule viia.

Täname südamest kõiki, kes on nõu ja jõuga Võru kirikuehitusele kaasa aidanud, kes on meie pärast palvetanud, meiega kaasa mõelnud, kes on meie ettevõtmist erinevatel viisidel toetanud.

Järgneva hingamispäeva, 13 aprilli annetus, läheb Liidu Juhatuse otsusega
(20.02.2013) Võru koguduse uue kiriku ehituse toetuseks. Teie jätkuvale abile lootma jäädes ja ette tänades,

Lugupidamisega,
Andres Ploompuu

 

NB! Võru adventkiriku ehituse toetamiseks saab oma annetuse teha ka toeta.advent.ee lehel

Jaga Facebookis
Lingid
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat