Reisiv Piibel hakkab jõudma oma ümbermaailmareisi lõpule

Avaldatud 22.2.2010, allikas Adventist News Network

 Piibel, mis on kirja pandud 66 erinevas keeles – iga Piibli raamat erinevas keeles – on jõudmas oma ümbermaailma turnee lõpule.

Follow the Bible (Järgne Piiblile) projekt, mis käivitati 2008. aastal Adventkiriku aastakoosolekul Manilas Filipiinidel, oli eelmisel kuul Dominikaani Vabariigis tegemas oma viimast peatust kiriku Inter-Ameerika regioonis.

Igas riigis, kus Suur Piibel on käinud, teatavad kohalikud kirikujuhid laiaulatuslikust Piiblite levitamisest kogukonna inimeste seas ning uuenenud huvist regulaarse Piibli lugemise ja uurimuse vastu koguduseliikmete seas.

Projekti käivitamisel viitasid Järgne Piiblile kampaania organisaatorid uurimusele, mille kohaselt uurib regulaarselt Piiblit vähem kui 50% adventistidest, ning avaldasid lootust, et ringreisile asuv Suur Piibel taasäratab adventistides soovi veeta Piibli seltsis rohkem aega.

“On olnud julgustav olla selle entusiasmi tunnistajaks, mis Järgne Piiblile projekti on terves maailmas saatnud,” ütles Adventkiriku avalike suhete direktor Garrett Caldwell. “Selle Piibli unikaalsus ning ettevõetud reisi ulatus on kogudustele andnud imelise võimaluse rääkida avalikkusele Pühakirja tähtsusest.”

Järgne Piiblile projekt lõpetab oma tuuri läbi kiriku 13 regiooni selle aasta suvel Atlantas, kuhu tuhanded adventistid kogunevad peakoosolekule.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat