Keilas toimus koguduse asutamiskoosolek

Avaldatud 20.12.2009

Detsembrikuu teine hingamispäev oli vaikne, kergelt talvine karge päev. See päev oli aga väga eriline adventkoguduse grupile Keilas, kes on hingamispäeviti koos käinud juba aastast 2005. Nüüd aga koguneti Põllu tänava palvemajasse pidulikule koguduse asutamise koosolekule. Külalisi oli Tallinna kogudusest, sõpru ja tuttavaid Keila linnast.

Päevakohase ulatusliku jutluse pidas SPA Koguduste Eesti Liidu President Tõnu Jugar. Ta juhtis tähelepanu Matteuse 5, 16 salmile teha häid tegusid ning kuulutada evangeeliumi.

Muusikalise tänu ja julgustuse eest kandsid hoolt grupi liikmed, külalised Tallinna I kogudusest ja kõigi nende lapsed kokku. Ametliku osa moodustas kohalolevate 13. koguduseliikme nimede ettelugemine, koguduse ametnike valimine, nende poolt hääletamine ja koguduse Liitu astumine. Ordineerimise talituse viisid läbi Tõnu Jugar ja grupi juht Rein Käsk. Kogudusevanemaks ordineeriti Allan Randlepp ja koguduse diakoniks Peeter Kirspuu. Koguduse vastutava pastorina hakkab Keilat teenima Jaanus-Janari Kogerman.

Asutamise koosolek lõppes osaduses ühise laua taga kõrvalruumides, nüüd söödi koos juba kogudusena. Palju õnne ja toogu Keila Adventkoguduse liikmete head teod ikka au Isale, kes on Taevas.

Aino Lavonen
Keila koguduse sõber

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat