Esimene noorte aktiivrühma seminar Haapsalus

Avaldatud 26.3.2009, autor Silva Jallai

Piibli- ja Pallipäevadel rääkis Aldar sellest, kui raske on praegusel ajal leida meie koguduse ringkonnast noort, kes ei oleks viimase paari aasta jooksul tulnud kirikusse oma kristliku päritolupere kaudu ning kes oleks valmis tunnistama oma kogemustest Jumalaga. See mure vajab lahendamist, sest maailmas on nii palju neid, kes veel ei tunne Jumalat ega oma isiklikku suhet Jeesusega. Selles suhtes oli vaja midagi ette võtta.

Niisiis toimub igas kvartalis „Noorte aktiivrühma seminar“, kuhu on oodatud kõik aktiivsed noored. Esimene taolistest üritustest toimus märtsi teisel nädalavahetusel Haapsalus. Kokku tuli umbes 30 noort ning reedeõhtune aeg läks tutvumise peale. Rõõm oli näha neid, keda polnud ammu näinud, ning eriliselt hea meel oli kohata uusi aktiivseid noori. Laupäeval toimusid seminarid, mis olid ülihead ning motiveerivad. Mitmeosalise seminari jooksul rääkis Aldar misjonitööst noortega – kust alustada, kuidas nendeni jõuda ning millised sammud on kõige tähtsamad hingede võitmise töös. Lisaks jagas Ivo mõtteid kohaliku koguduse tähtsusest ja iga inimese osast sellest. Jaanus-Janari eesmärk oli tutvustada ülemaailmse adventkiriku missiooni, struktuuri ja toimimist.

Pärast kõiki neid sõnavõtte oli pea uusi ja huvitvaid mõtteid täis. Noored said juurde julgust ja oskusi oma sõpradele Jeesusest tunnistamisest. Ja võib öelda, et need külvatud seemned on juba idenema läinud, sest üksteise järel oleme osaks saanud imelistest kogemustest, kuidas Jumal on loonud võimalusi kuulutustööks. Ma loodan, et see töö ei vaibu ja kutsun kõiki neid aktiivseid järgmisele kokkusaamisele, kes sel korral millegipärast tulla ei saanud.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat