Šokolaadipidu Haapsalus

Avaldatud 21.3.2009, autor Jaana Käsk

21. märtsi pealelõunal kogunes Haapsalu adventkirikusse umbes 25 last järjekordsele lastepeole.

Ürituse eestvedajateks oli Eesti Lastemisjon koostöös erinevate Haapsalu kogudustega. Seekordne lastepäev kutsus osalejaid kokku põneva pealkirjaga „Šokolaadipidu“.

Peole tulles oli vaja igal lapsel kaasa võtta oma lemmikšokolaad ja parim sõber. Iga laps sai omale rinda ilusa nimesildi ja väikese numbrikleepsu, et peo lõpus loosimisel osaleda.

Pidu algas lõbusa ja kaasahaarava lauluga, kus kõik muusika saatel kaasa võisid laulda. Tädi Talvi Eesti Lastemisjonist rääkis lastele väga julgustava ja innustava loo valgusest – meie tõelisest Eluvalgusest. Seejärel laulsime taas ja mängisime erinevate Haapsalu koguduste juhendajate eestvedamisel ringmänge, nuputamismänge ja põnevaid võistlusmänge. Vahepalaks mängudele ja lauludele lasime ka hea maitsta morsil, küpsistel ja õuntel ning degusteerisime ka loomulikult laste kaasatoodud lemmikšokolaade. Magusaisu sai vist kõigil natukeseks ajaks täis :). Kui pisut söödud-joodud, said lapsed ka pisut näputööd teha. Selgeks sai, kuidas meisterdada saabuvateks kevadpühadeks toredaid, värvilisi liblikaid. Nagu juba eespool öeldud, toimus peo lõpus ka väike loterii. Särasilmseid väikeseid „lotovõitjaid“ oli palju. Lõpetasime selle toreda kolme tunnise lastepeo ühise lauluga ja süütasime küünlad tädi Talvi valguse jutu jätkuks ning iga laps sai põleva küünla omale koju kaasa viia, meeldetuletamaks, et saaksime seda valgust, mis meie südames on ka kõigile teistele jagada.

Koju jõudes ütles Gert mulle: „See šokolaadipidu oli nii vägev!“ Oli tõesti vägev! Suur aitäh Taevaisale, Eesti lastemisjoni meeskonnale ja kõigile teistele abilistele meeldejääva ürituse eest, mis täitis laste südameid rõõmuga.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat