Inter-Ameerika divisjoni noored võtsid mõõtu Psalmide tundmises

Avaldatud 2.2.2021, allikas Adventist News Network

Inter-Ameerika divisjoni iga-aastase piiblikonkursi neli eelmist võitjat said 30. jaanuaril võimaluse omavahel rinda pista. Kahetunnise online-ürituse ajal vastasid neli võitjat Psalmide põhjal koostatud küsimustele. Võistlus pani punkti eelmisele viiele aastale divisjoni töös.

Seekordsetest võistlejatest üks saab oma piiblialased teadmised proovile panna ka järgmisel aastal üleilmse adventkoguduse peakonverentsi töökoosolekul Indianapolises.

See on esimene kord, kui kolm võistlejat on pärit Mehhikost, ütles Inter-Ameerika divisjoni noortejuht Al Powell, kes juhib ka noorte piibliõppeprogrammi.

„See teeb palju rõõmu, et nii suur hulk noori meie divisjonis osaleb piibliõppes ja mis oleks veel parem viis näidata, kui oluline see on kui valmistada meie noori selle toreda võistluse kaudu,“ sõnas Powell.

Psalmide raamat on noorte finalistide jaoks oluline, kuna see õpetab, kuidas kuningas Taavet kasvas juhina ning kuidas ta korduvalt proovile pandi. „Kuningas Taavet langes ja Jumal aitas tal tagasi jalgele saada; Taavet teenis Jumalat kuni oma päevade lõpuni,“ rääkis Powell. „Noored peaksid mõistma, et isegi kui nad kukuvad, ei tohiks nad kunagi alla anda ja peaksid oma elu Jumalale pühendama.“

Iga viie aasta järel toimuvat piibliviktoriini on Inter-Ameerika divisjonis korraldatud 2004. aastast. Neli osalejat vastas sajale valikvastustega küsimusele, küsimused olid jagatud viide kategooriasse.

Üritus toimus inglise, hispaania ja prantsuse keeles. Piibliviktoriini saab järelvaadata siin.

Uudis on tõlgitud Adventist News Network’i kodulehelt.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat