Kingitused, laulud ja ristimised

Avaldatud 14.9.2020, allikas Adventist Review

Vaikse ookeani lõunadivisjoni kuuluv misjonipõld tähistas adventhariduse nädalat kingituste, laulmise ja ristimistega. Nädala teema oli „Vaata üle piiride“, programmides osales sadu õpetajaid ja õpilasi ning ka kogukonna liikmeid. Navesau adventkoolis Fidžil oli nädala haripunkt 15. august, mil kogudusse ristiti 40 õpilast.

Tuvalu adventkoolis vältas adventhariduse nädal üle kahe nädala. Esimesel nädalal said koolitust õpetajad, teisel nädalal tegid nad õpilastele esitlusi ning kaasasid kogukonda kooslaulmistesse. Direktor Kima Pedro sõnas, et kirik oli iga päev rahvast täis ja osales ka suur hulk mitteadventistidest perekondi. Õpilased külastasid pensionile jäänud õpetajaid ning viisid neile kingitusi.

Saalomoni saartel asuv Betikama adventkooli adventhariduse nädala raames ristiti 22. augustil 19 noort. Direktor Partinson Bekala ütles, et nädala vaimulikud ühislugemised aitasid õpilasi ristimiseks ette valmistada. Tänavu on kooli õpilastest ristitud juba 69 noort.

Beulah’ koolis jagasid õpilased ja õpetajad koos Jumala Sõna. Misjonihariduse juht Fatonga Hopoate ütles: „Jumal töötab selle pandeemia ajal imelisel viisil – olgu Jumalale au!“ Haridusnädala ajal koguti annetus kooli tegevuste tarvis. Hopoate sõnas, et kogutud raha annab märku sellest toetusest, mida koguduseliikmed adventhariduse vastu Tongas üles näitasid. Üle 60% kooli õpilastest pärineb teise usulahu, mitte adventkoguduse taustaga peredest.

Adventhariduse nädalal julgustati õpilasi tunnistama oma kogukonnas. Koos lauldi Jumala armastusest ja palvetati.

„Adventhariduse peamine eesmärk on valmistada õpilasi ette teenimistööks ja suuremaks rõõmuks tulevases elus,“ ütles misjonipõllu hariduse asejuht Mele Vaihola. „Adventhariduse roll on külvata meie õpilastes teenimise seemneid, aga laiemas kogukonnas ning Jumal kingib lõikuse.“

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat