Õpetaja valmistas susse, et kirikuehitusele kaasa aidata

Avaldatud 2.9.2020, allikas Adventist News Network

Brasiilia Amazonase osariigi pealinna Manausesse ehitatakse uut adventkirikut, mis sai tänu ühe adventperekonna tegevusele ebatavalise toetuse.

Kehalise kasvatuse õpetaja Cinthia Regina Pereira Lopes pidi koroonapandeemia ajal kodus olema ning selle aja jooksul sai ta palvekogemuse. Cinthia otsis viise, kuidas oma sissetulekuid kasutades kirikuehitusele kaasa aidata. Pärast osalemist maskide valmistamise projektis palvetas ta ning palus, et Jumal näitaks talle uue tegevuse, sellise, milles saaks ära kasutada maskide valmistamisest alles jäänud materjale.

Ta joonistas sussi kavandi, leidis YouTube’i vahendusel susside valmistamise nippe ning reklaamis enda valmistatud susse sotsiaalmeedias. Ta valmistas päevas 20 paari susse.

Cinthia lugu oli üks neist, mida esitleti programmi „Päev Jumalaga“ raames, mis tõi inimesed kokku jagama vaimuliku äratuse lugusid. Programm toimus Amazonase põhja- ja kesk-lääne osas, kus oktoober on naiste evangelismi kuu. Programmiga otsiti viise, kuidas julgustada naisi olema oma mõjusfääris misjonärid.

„Jumal andis meile misjonitöö, seega ei saa miski ega keegi meie tähelepanu sellelt ära võtta. Kuna uus taevas ja uus maa on käeulatuses, ei saa me aega raisata. Me peame olema misjonärid aasta igas kuus,“ ütles selle piirkonna programmijuht Leila Fiuza.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat